Η φευγάτη, ο γκαφατζής, η… κατσαρίδα και ο υπερφίαλος

Η φευγάτη, ο γκαφατζής, η… κατσαρίδα και ο υπερφίαλος

Αυτά είναι τα… τυχερά! Να σου σκάει η προγραμματισμένη σου άδεια πάνω στην αλλαγή του lead in που αναμένεται με ανυπομονησία και ελπίδα, μπας και ανέβει κάνα νούμερο! Ο λόγος για την Όλγα Τρέμη, που θα λείπει από απόψε και θα την αντικαταστήσει για ένα 10ήμερο ο Νίκος Στραβελάκης. Ο οποίος, θεωρείται και ο… κ@λ@φαρδος της υπόθεσης. Διότι θα πιστωθεί τα όποια οφέλη προκύψουν από το νέο σίριαλ που θα προηγείται του δελτίου!

Τα μάθατε τα νέα;
Τρικούβερτη χαρά θα έκαναν τα στελέχη του Alpha και especially ο πρόεδρος του καναλιού, βλέποντας την εκπομπή της Γερμανού με καλεσμένο τον Μουτσινά. Και με τι θα κουφάθηκαν; Με την απάντηση του presenter τους, σε ερώτηση τής οικοδέσποινας, πώς βιώνουν στο σταθμό την περιπέτεια του αφεντικού τους… 

Ντόιν!
Ε, μπουμπούνισε μία απάντηση ο Μουτσινάς, που θα τους μείνει αξέχαστη! Διότι αφού εστίασε αποκλειστικά στο δικό του, του πώς θα κάτσει όλη αυτή η μπίλια πάνω του, το πιο φοβερό είναι το κύμα αμφιβολίας και γενικότερης αμφισβήτησης που εκσφενδόνισε στον αέρα! Και ο νοών νοείτω!

Παγώνι
Καλά βρε George Λιάγκα. Είσαι όντως ένας από τους καλύτερους presenters της ελληνικής television, αλλά άστο αυτό να το πει κανένας άλλος και μην το διατυμπανίζεις εσύ για την πάρτη σου! Jesus Christ εγωπαθή άτομα! Μα να έχει τις προάλλες 10λεπτο αφιέρωμα στην φάτσα του με σουπεράκι «Όσα δεν γνωρίζουμε για έναν από τους πιο καταξιωμένους παρουσιαστές»; Για όνομα!

Μούφα
Με αφορμή αφιέρωμα που του έκανε περιοδικό, το παρουσίασε και μίλαγαν για την αφεντιά του, για άπλετη ώρα! Και κατά τα άλλα, απίθανοι οι άνθρωποι, πλασάρεται και με το ύφος του πολύ ταπεινού και μετρημένου που αισθάνεται αμήχανα όταν μιλούν για αυτόν! Δουλευόμαστε all together, δεν τίθεται θέμα!

Καλώς τηνε
«Η καρδιά του πολιτισμού χτυπά στη Δημόσια Τηλεόραση!» αναφέρει υπερήφανα δελτίο Τύπου της ΔΤ για να μας γνωστοποιήσει τη νέα εκπομπή «Art beαt»… με παρουσιάστρια, ποια; Ε, θέλει και ρώτημα; Την Λένα Αρώνη!

Τύχη βουνό
Διότι πια το έχουμε εμπεδώσει! Κάποια πρόσωπα είναι σαν τις κατσαρίδες επιβιώνουν παντού και πάντοτε καθώς επίσης, πολιτισμός δεν νοείται στην κρατική, χωρίς Αρώνη! Βρέξει χιονίσει εκεί, στο πόστο της, δεν την κουνάει κανείς! Λες και άλλος άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί σε τούτον τον κόσμο που να μπορεί να παρουσιάσει πολιτιστική εκπομπή. Σπανίζει το είδος, ευτυχώς Jesus Christ μου που έχουμε και την Αρώνη! Μην το πείτε ούτε του παπά λαχείο που μας έκατσε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.