Μετά τα… χαστούκια στον Κώνστα θα ακούσουμε και καμία πρόταση;

Η σχολή Στραβελάκη και το ιδιαίτερο «Voice»  

 

Μετά τα… χαστούκια στον Κώνστα θα ακούσουμε και καμία πρόταση;

Εντάξει αλλά έλεος, έχει καταντήσει πια πολύ boring, αν μη τι άλλο, η εμμονή του Νίκου Χατζηνικολάου να δίνει «σκαμπίλια» κάθε φορά στους συναδέλφους του, θεωρώντας τον εαυτό του τρελά ανώτερο από όλους και από όλα! Απόψε τα έβαλε πάλι με το καλησπέρα σας, με τον Χρήστο Κώνστα που είχε στην εκπομπή.

Πήξαμε στους φωστήρες
Τον επιπλήττει κάθε φορά για το μνημόνιο, που το υποστήριζε, όμως εντάξει ok. Βαρεθήκαμε! Στο κάτω κάτω ας μας πει και αυτός την δική του πρόταση για το τι έπρεπε να είχε γίνει. Διότι τόσο καιρό βρε guys μου εκτός από καταγγελίες, δεν ακούμε και τίποτα άλλο! Εκ των υστέρων όλοι φωστήρες και όλοι αγωνιστές! Όλοι βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω και κατακρίνουν, αλλά τότε κάνανε τις πάπιες. Τους κινέζους!

Τότε όλοι τσιμουδιά και τώρα τους έπιασε ο πόνος
Διότι βρε guys μου, τι σόι δημοσιογράφοι όλοι τους που δεν έβλεπαν τη μπόρα που ερχότανε; Την καταστροφή που έσκαγε πάνω μας; Τότε όλοι τους μόκο, κανείς δεν γνώριζε, δεν είδε, δεν άκουσε το nothing… Μυρωδιά! Χαμπάρι! Και τώρα δεν τους προλαβαίνουμε να καταγγέλλουν ο ένας μετά τον άλλον και να μας αποκαλύπτουν! Την διαφθορά και τις λαμογιές! Τότε όμως μούγκα! Και τώρα μας ζαλίσανε!

Δεν παρεξηγούμε
Α και με την ευκαιρία. Γιατί ο presenter Νίκος Χατζηνικολάου έβγαλε μια αμηχανία και σαν να ήθελε να περάσει παρά κάτω, την αποκάλυψη του Κώνστα ότι off air του έκανε κουβεντούλα πως πάχυνε κτλ; Ντρεπόταν να μαθευτεί πως έπιασε χαλαρή κουβέντα με τον άνθρωπο; Μη φοβάται δα και τόσο, δεν θα τον αντιπαθήσουμε που μίλαγε με τον μνημονιακό!

Σχολή Στραβελάκη
Jesus Christ χαλαρώστε τον Παναγιώτη Στάθη του Star, πολύ Νίκο Στραβελάκη βλέπει και μας κοψοχόλιασε! Δεν παίζεται ο άνθρωπος! Το βράδυ της Κυριακής που έσκασε μόλις πριν λίγες ώρες ο σεισμός της Κεφαλονιάς, με τη φωνή του μας καρατρομοκράτησε!

Στο mute
Δεν μπορούσες να τον ακούσεις με τον τρόμο που έσπειρε, ακολουθώντας πιστά τη σχολή του άνκορμαν στο Mega, Νίκου Στραβελάκη που θεωρείται μετρ του είδους! Ε ρε τι τραβάμε και εμείς τα viewers με τους τύπους και πώς εννοούν τη δημοσιογραφία! Συγκοπή θα μας βρει με δαύτους!

Ξεχωρίζει
Και όμως, αν και δεν είμαστε ιδιαίτερα φαν των τάλεντ σόου και το έχουμε ξεπεράσει το σπορ, εντούτοις δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την επιτυχία στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής του «Voice». Πραγματικά φρέσκες περιπτώσεις! Και οι τέσσερις.

Δολοφονικό το contrast
Βανδή, Ρέμος, Μιχάλης, Ασλανίδου τους κάνεις watch πολύ ευχάριστα και είναι από τις σπάνιες επιλογές, που δεν σε κουράζουν… Κάθε άλλο! Και να το πούμε, ουδεμία σχέση με την τρασαδούρα που μας φλόμωναν τόσα χρόνια Μουρατίδης και Θεοφάνους! Είχαμε μπαφιάσει και βρήκαμε την υγειά μας!

Φαεινή ιδέα
Καλά βρε guys μια απορία. Πραγματικά δηλαδή. Με αφορμή την εμφάνιση Κρατερού Κατσούλη στην εκπομπή της Γερμανού την Παρασκευή. Πώς σκέφτονται οι άνθρωποι στις συσκέψεις;… Δηλ. μαζεύτηκε η ομάδα, ρίξανε ιδέες για ονόματα, μπουμπούνισε ένα αστροπελέκι την περίπτωση Κατσούλη… και πέσανε σέκος οι υπόλοιποι με τον τρομερό καλεσμένο που σκαρφίστηκε;

Τους έχει φάει η δουλειά
Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων που δουλεύουν στο ελληνικό television! Και έχεις και την άλλη, την Γερμανού να νιώθει ότι κάνει την φοβερή, καταπληκτική και προχώ εκπομπή φέτος! Ναι, μη συζητάτε, τομή! Χαντάκι!

Αυτά! Και αμπάχα μπούχα!
(και γκαζώστε το volume για Morrissey!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.