Λάθος η επιλογή Κωστόπουλου, ανακάλυψαν ξαφνικά στο MEGA

Πέτρος Κωστόπουλος

Κατραβά και Σούπος έπαψαν να ασχολούνται μαζί του

Περίπου στην τύχη της έχουν αφήσει στο MEGA την πρωινή εκπομπή του καναλιού με τον Πέτρο Κωστόπουλο, βλέποντας ότι η ψαλίδα με τον ΑΝΤ1 είναι τεράστια και δεν πρόκειται να μειωθεί με κανένα από τα διαθέσιμα τρικ. Τι πραγματικά όμως συνέβη και τα στελέχη του μεγάλου καναλιού που είναι υπεύθυνα για το «Πρωινό mou», Έλενα Κατραβά και Μιχάλης Σούπος το έχουν εγκαταλείψει και ασχολούνται μόνο με την προετοιμασία του «Just the two of us»; Να πούμε ότι πριν, φρόντισαν έστω και εξ αποστάσεως, να διαφοροποιηθεί ελάχιστα η δομή της εκπομπής, να αποκτήσει περισσότερο φιλοσοφία MEGA και να απογαλακτιστεί σε κάποιον βαθμό από το έντονο «άρωμα» του Γιώργου Λιάγκα. Τουλάχιστον το επεδίωξαν, δεν τα κατάφεραν όμως, διότι ο παρουσιαστής εξακολουθεί να ποντάρει σε ένα χαρτί που δεν μπορεί να υπηρετήσει σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα…

Το MEGA σε πρώτη φάση επάνω στη φούρια και το άγχος του να στήσει εκπομπή, ζήτησε από τον Πέτρο Κωστόπουλο να συνεχίσει ένα πρωινό που ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Στην πορεία, όταν το μεγάλο κανάλι αντιλήφθηκε το λάθος, δεν μπορούσε να το φρενάρει, διότι το είχε υιοθετήσει με τη σειρά του ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο τελευταίος προφανώς παρασύρθηκε από την παγίδα που είχε πέσει το MEGA και βάλτωσε πριν καλά – καλά το καταλάβει… Και αιτία ήταν ότι δεν αντιστάθηκε στο μοντέλο που του επέβαλαν. Με άλλα λόγια ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε μια ευκαιρία να πετύχει, υπηρετώντας το δικό του μοντέλο με την προϋπόθεση ότι θα το είχε εξελίξει, αλλά δεν το έκανε. Υποδύθηκε κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα.

Το χειρότερο από όλα όμως είναι, ότι ξαφνικά το MEGA διαπίστωσε ότι το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος. Δηλαδή ότι επέλεξε το λάθος πρόσωπο… με αποτέλεσμα στην πορεία να τον εγκαταλείψει. Βέβαια, δεν έχει δυνατότητες να αλλάξει το λάθος… Διότι – επιπλέον, σημειώστε άρχισαν να διαφαίνονται όλες οι αδυναμίες, όπως για παράδειγμα το αταίριαστο της παρέας που «έχτισαν» για να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού προγράμματος. Τώρα οι λεπτομέρειες του τύπου, ο Κωστόπουλος δεν είναι ο εαυτός του, η Μπαλατσινού δεν κάνει επαφή… έχουν ελάχιστη αξία.

Comments are closed.