Ο ρεπόρτερ της συμφοράς, η χιουμορίστα, ο προχώ και η κυριούλα

Καμπουράκης - Χούκλη - Κωστόπουλος - Αντωνοπούλου

Καλά δεν υπάρχει! Το πλάνο που κάναμε watch στο αποψινό δελτίο του Mega, με τον ρεπόρτερ Δημήτρη Καμπουράκη που έχει εκσφενδονιστεί στην Κεφαλονιά. Είναι που είναι η journalist – μασκότ του νησιού τις τελευταίες ώρες που τον χαζεύουμε στην οθόνη, τι έκανε ο αθεόφοβος και μας άφησε παγωτό;

Ερώτηση κόλαφος
Έπαιρνε συνέντευξη… από έναν κατάκοιτο γεροντάκο! Γκντουπ! Μας έστειλε ο άνθρωπος! Οποία TV – ασχήμια, για να το πούμε όσο πιο κομψά γίνεται! Μα είναι δυνατόν; Να κρατάς μικρόφωνο Mega στα χέρια σου και να ρωτάς τον γεράκο ανάσκελα, «παππού τι κάνεις;»… Έλα Jesus μου και Christ μου!

Ο ρεπόρτερ της συμφοράς

Πες μας κι άλλα, πες μας κι άλλα!
Βρε την Μαρία Χούκλη, τι το θέλει το χιούμορ τέτοιες ώρες, αφού δεν το ‘χει και καθόλου το σπορ! Μίλαγε με τον καλεσμένο της απόψε για το θέμα το γνωστό, ποιο άλλο, το σεισμό κτλ. και εκεί που αυτός κάποια στιγμή κάνει λόγο για ειδήσεις «ράδιο αρβύλα»… αυτή κάνει πλάκα για την εκπομπή του Ant1. Κοπήκαμε στα γέλια, μη συζητάς ανκοργούμαν μου! Μεγάλη χωρατατζού!

Ανακαλύπτουν το καινούριο όχι αστεία
Μιλάμε οι άνθρωποι στο ελληνικό television, σκίζονται στη δουλειά. Βάζουν κάτω το μυαλό τους και το στύβουν για να κατεβάζουν ιδέες! Να, για παράδειγμα, η ομάδα του Κωστόπουλου, κάλεσε today την… Χριστίνα Παππά, μεγάλη επιτυχία! Και μετά γυρνάμε στον Ant1 και πέφτουμε πάνω στο τρέιλερ της Γερμανού που έχει αυτή την Παρασκευή… την Άσπα Τσίνα! Jesus δουλειά που την ρίχνουν! Όλο φρεσκάδα τρομάρα τους!

Πεθαμένοι
Πάντως πραγματικά, έλεος. Και μετά θέλουν δουλειές. Τους έχεις αραχτούς να αναμασούν τα ίδια και τα ίδια, βαρετά, μονότονα, μπίχλα! Βαλτώσαμε! Απορία την έχουμε what the fuck λένε στις συσκέψεις! Θα το επαναλάβουμε, βάζουν κόσμο να σκεφτεί ποιον να καλέσουν και μας μπουμπουνάνε αυτούς; Τα εύγε μας, τι να πούμε! Στερεύουν και τα λόγια μετά από ένα σημείο με τη γεροντίλα τους!

Η κυριούλα
Άσχετο. Μα τι έχει πάθει αυτή η Εύα Αντωνοπούλου; Εκεί που πειραματιζόταν παλιά πιο μοδάτα και με μοντερνιά , εδώ και καιρό φοράει ρούχα μεγαλίστικά σαν κυριούλα! Κρίμα την ομορφιά της! Προφανώς θέλει να περάσει άλλο προφίλ, πιο σοβαρό και βαρύγδουπο και τα άλλαξε όλα πάνω της! Fashion-οδοστρωτήρας!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.