Άντρες έτοιμοι για όλα

Παπαδάκης - Μπογδάνος - Περρής

Αφασία μεγάλη! Τον απολαμβάνουμε! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που λανσαρίστηκε ξανά στη plasma μας, πρώτη μούρη στα μεσημεριανά. Ωραίος ο τύπος και το εννοούμε! Γιατί; Why; Εκμεταλλεύτηκε τη φάση που του έκατσε με τον Σφακιανάκη και χαίρεται τη δημοσιότητα του!

Έγραψε
Χάρμα να τον κάνεις watch με το γιλεκάκι του και τη γραβατίτσα του, να παίρνει θέση για τα ανάλαφρα! Στο μεταξύ πέταξε και τον απιστεύτου nice χαρακτηρισμό για την… Κατερίνα Καινούργιου. «Πνευματικά ανοχύρωτη»! Δεν υπάρχει! Θεϊκό!

Λευτεριά στον Μπογδάνο
Η μεγάλη φάση επίσης, στο συγκεκριμένο TV – φαινόμενο, είναι η πρεμούρα των υπολοίπων στη θέα του νέου προσώπου που μονοπωλεί τα φώτα. Μέχρι που ακούσαμε το φοβερό, από την ομάδα του «Δέστε τους», γιατί πάει από εκπομπή σε εκπομπή καλεσμένος… Δηλ, για να κάνουμε understood, αυτοί να αλωνίζουν και να τους τρώμε στη μάπα, ο Μπογδάνος τους μάρανε! Ρε ουστ, λευτεριά στον άνθρωπο!

Μικροψυχίες
Καλά για τον Λιάγκα και την παρέα του δεν το συζητάμε, το λιγότερο, κομπλεξικοί! Που κάνουν τόσο νούμερα, που είναι η φάτσα τους κάθε μέρα στα περιοδικά και πάλι… τραβάνε ζόρι με κάποιον, πρωτοεμφανιζόμενο! Έλεος βρε husband! Γίνε λίγο large βρε presenter μου!

Μια δραμαμίνη επειγόντως
Πάντως το σούπερ ντούπερ καταπληκτικό, είναι αυτό που συμβαίνει στον ίδιο τον Μπογδάνο. Φαντάζεστε; Does not exist! Από εκεί που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και πάλευε στον καναπέ της Αντωνοπούλου να αναγνωριστεί, ξαφνικά ανακαλύπτει το μαγικό κόσμο των μεσημεριανών και την ευκολία της ραγδαίας δημοσιότητας και παθαίνει… σόκι! Ζαλούρα ο άνθρωπος!

Άγουρος  
Έχει στο μεταξύ και αυτό το ιθαγενές τηλεοπτικά που σε αφήνει σύξυλο. Αυτό έπαθε προχθές η Λαμπίρη που τον είχε καλεσμένο. Ξαφνικά, πλακώνεται με τον Νάσο Γουμενίδη που είχε γράψει ένα κείμενο εναντίον του στο παρελθόν και η presenter έμεινε παγωτό! Δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί! Και εξηγείται!

Όσο ζεις μαθαίνεις
Ενώ σε άλλη περίπτωση ένας TV – τσακωμός και μάλιστα αναπάντεχος, είναι το ζητούμενο και το τυχερό σε μία εκπομπή, στη συγκεκριμένη περίπτωση η απειρία τού Μπογδάνου και το… «ιθαγενές» του, πάγωσε το κλίμα αντί να το θερμάνει! Με αποτέλεσμα η οικοδέσποινα πραγματικά να σαστίσει! Έχει ακόμα να μάθει, νέο παιδί είναι! Και έχει και όρεξη για μάθηση, το κυριότερο!

Με το καλό και στο πτυχίο!
Και για να το κλείσουμε, η κορύφωση και η απόλυτη απόλαυση για μας, θα είναι όταν τον καμαρώσουμε σε κάνα παπαρατσικό! Φαντάζεστε; Κάντε το εικόνα! Να τραβηχτεί σε κάνα Golden και να μας εκσφενδονιστεί στα «OK» και τα «Hello»! Αυτά είναι! Η χαρά της ορκωμοσίας, όχι αστεία!

Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις
Άσχετο. Αυτός ο Γιώργος Παπαδάκης δεν αφήνει μεσημεριανό για μεσημεριανό βρε guys μου! Δεν υπάρχει η περίπτωση του! Εκεί είχαν στην Λαμπίρη μία φωτο για κουίζ από το στρατό ποιος journalist είναι στα νιάτα του, τσουπ στο επόμενο πλάνο να ‘τος στο τηλέφωνο τής ρεπόρτερ να χαριεντίζεται, πού την βρήκαν! Ρε τον γερόλυκο της δημοσιογραφίας!

«Αλήθειες»
Άσχετο Νο2. «Δεν είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος όταν ανοίγουν οι κάμερες, με βαριά καρδιά βγαίνω». Τάδε έφη ο… ακριβοθώρητος Βαγγέλης Περρής, τις προάλλες. Και μέσα σε λιγότερο από δέκα μέρες έχει μπουμπουνιστεί στα μεσημεριανά, στον Λιάγκα και στη Γερμανού! Φανταστείτε να μην ήταν και τόσο ντροπαλούλης τι θα μας έβρισκε! Θα τον λουζόμασταν ακόμα και στα δελτία!

Αυτά! Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume για το songάκι!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.