Φαρμάκι

Θεοδωράκης - Μπαλατσινού - Μελέτη - Σπινθουράκης

Μας μαγνήτισε το μάτι! Μας αιχμαλώτισε το βλέμμα! Ο λόγος για τον Σταύρο Θεοδωράκη που κάναμε watch ξαφνικά στο δελτίο του Mega today και αποσβολωθήκαμε!  Σέκος το γυναικείο κοινό guys μου! Ό,τι πιο φρέσκο και σύγχρονο έβγαζε η εμφάνιση του στον αέρα του channel! Για να κάνετε understood, πλάι του οι υπόλοιποι ήταν σαν τα ομοιώματα που είχαν πιάσει αράχνες! Ειδικά μετά από τα χθεσινά μονοψήφια στα νεανικά κοινά!

Απαράδεκτο
Βρε Μανώλη Σπινθουράκη είναι δυνατόν μορφωμένος άνθρωπος; «Χειρούργο» μας εκσφενδόνισε στη today σύνδεση του στο δελτίο του Mega και μας έστειλε! Με τέτοιο λάθος απλά αυτοχαστουκίζεσαι, δεν χαρίζεσαι εύκολα μετά στον εαυτό σου! Και μετά μουντζώνεσαι, για επιδόρπιο!

Θύμα του εγωισμού του  
Άσχετο. Ο Μουτσινάς, δεν ήταν που μας έλεγε τις προάλλες με αφορμή την κριτική για το interview του με την Μενεγάκη, ότι δεν είναι στόχος του να κάνει πιεστικές ερωτήσεις… απλά μία κουβεντούλα; Προχθές που τον κάναμε watch πάντως με τον Ουγγαρέζο, δεν είχε την ίδια τακτική! Του έδωσε και κατάλαβε! Ζαλούρα μάς ήρθε από τις δολοφονικές μπηχτές αμφότερων! Πλάκα είχανε!

Βασικοί κανόνες
Προς Μπαλατσινού. Είναι άσχημο, πολύ bad σαν εικόνα να έχεις τον καλεσμένο σου και να του παίρνεις συνέντευξη και να μην έχεις διαβάσει νωρίτερα, πέντε δέκα πράγματα για τη ζωή του! Ρώτησε τον Τατσόπουλο που είχαν καλεσμένο αυτή την εβδομάδα, αν έχει γνωρίσει βιολογικούς γονείς… για να λάβει την απάντηση: «Τη μητέρα μου ναι, έγραψα και ένα ολόκληρο βιβλίο γύρω από αυτό…». Την τύφλα της!

Ερώτηση
Βρε έχει ρίξει κάτι μονοψήφια στο channel της η Μελέτη άλλο πράγμα! Σαρώνει και φέτος του λόγου της! Guys; Μία απορία πραγματική έχουμε και θα την εκσφενδονίσουμε: Πώς γίνεται να μπουμπουνάει τραγικές εκπομπές, πιο trash δεν γίνεται, ανέμπνευστες, αδούλευτες και παλιακές… και να βρίσκεται κάθε χρόνο στο πόστο της, ακούνητη; Οέο;

Ας ξεμπερδεύουμε πια με τους πάτους!
Και μην ακούσουμε μπούρδες τού τύπου, προτείνουμε να κοπεί μία εκπομπή. Τα πράγματα είναι απλά! Ένα κάρο κόσμος περιμένει ένα άνοιγμα στο television και μένει εκτός, διότι έχουν καταλάβει τις θέσεις άνθρωποι σαν την Μελέτη… που βλέπει Άσπα Τσίνα, την λιμπίζεται και καλεί την αντίζηλο για να μαλλιοτραβηχτούν! Τέτοιο επίπεδο! Τέτοιο δημοσιογραφικό εκτόπισμα!

Όσο γλεντήσατε, γλεντήσατε
Δυστυχώς όμως για αυτήν, πέρασαν οι χρονιές με τις άκοπες τηλεθεάσεις! Τώρα θα πρέπει να καταθέσεις κάτι, για να ανταμειφτείς και τούτη, είναι άνθρακας τελείως! Από κάτω, το τίποτα! Το nothing η άτιμη! Και το έχουμε ξαναπεί, δεν είναι διόλου τυχαίο που της ρίχνει ακόμα και η Λαμπίρη. Και το «ακόμα», γιατί το λέμε;

The end
Διότι, η τελευταία είναι σε ένα channel που διόλου ανάλογη ζώνη δεν είχε και το παλεύει μόνη της και κοίτα να δεις που το χτίζει! Δεν τα πάει καθόλου άσχημα αν αναλογιστείς, ότι κοντράρεται στα ίσα με το Star που φημίζεται για τη συγκεκριμένη θεματολογία! Πολλές φορές τους περνάει κιόλα. Διότι guys; Το λέμε τόσα years, η Μελέτη, δεν βλέπεται! Πρόβλημα!

Αμπάχα μπούχα είπαμε; Και άντε γεια!
(και το volume!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.