Πάρτο αλλιώς ή βγάλε μια selfie (αλλιώς άστο να το πάρει το ποτάμι!)

Πάρτο αλλιώς ή βγάλε μια selfie (αλλιώς άστο να το πάρει το ποτάμι!)

Καλά αν το δούμε από τη μιντιακή του πλευρά, περονόσπορος έχει πέσει στο Mega! Δεν υπάρχει guys μου αυτό που συμβαίνει στο megalicious channel φέτος! Το… κακό, ξεκίνησε από το καλοκαίρι με το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά που την έκαναν για Ant1, συνεχίστηκε με Μπούτο… και ήρθε τώρα και ο Σταύρος Θεοδωράκης, που σταματάει τους «Πρωταγωνιστές» γιατί φτιάχνει κόμμα! Πλάκα τους κάνουν, δεν εξηγείται αλλιώς!

Δυνάμωσε
Πρεμιέρα today για Άννα Δρούζα στον Σκάι. Αρχή είναι, ένα σχόλιο μόνο, ας γίνει η presenter λίγο πιο… cheer up. Διότι όση ώρα την κάναμε watch, ήταν ολίγον τι υποτονική. Νωρίς βέβαια είναι ακόμα, θα δείξει!

Δρούζα Χ 2
Πάντως σίγουρα, ας γίνει περισσότερο φίλη με τον… σκηνοθέτη! Διότι της έκανε κάτι πλάνα, άλλο πράγμα! Για να κάνετε understood, τα πόδια της έβγαιναν στον αέρα… τέσσερα. Δύο της Άννας και άλλα δύο της Δρούζα! Τέτοιο μπούγιο!

Για όνομα  
Εκεί που όμως θέλουμε να εστιάσουμε διότι μας εκσφενδονίστηκε μία κεραμίδα, ήταν στην ξανθιά συνεργάτιδα ονόματι Μαρία Κεφαλά που έσκασε μύτη στο πλατό του «Μπορώ» και πέταξε τσιμεντόλιθο! Τι αμόλησε η αθεόφοβη;

Ασχετοσύνη στο κόκκινο
Έλεγε για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και μπουμπουνάει ότι πούλησε το «υπερπολυτελή» του σπίτι! Does not exist η αμορφωσιά να πετάς τέτοια ρουκέτα! Jesus Christ και ξανά Jesus Christ! Καλά σχολείο δεν πήγε; Κατευθείαν στην τηλεόραση; Και δεν της ακούστηκε τίποτα το λάθος για να το μαζέψει! Όλα πρίμα!

Όσκαρ εκνευριστικής παρουσίας
Α και by the way. Μιας και ο λόγος για τον Σκάι, έλεος πια με αυτή την journalist ονόματι Τσίπα που βγαίνει στις εκπομπές. Την κάναμε watch στο φινάλε της Δρούζα και πέρα από το ότι είναι απίθανα εκνευριστικός ο τρόπος που μιλάει (και λίγα λέμε) δεν άφηνε και τον συνάδελφο της να αρθρώσει κουβέντα ο καψερός και μίλαγε πάνω του! Αγενέστατη τουλάχιστον!

Ελένη εν πάση περιπτώσει Καλογεροπούλου
Ένα μοτεράκι βάλτε της και μετρήστε τις φορές που μπουμπουνάει τη φράση «εν πάση περιπτώσει». Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα! Ο λόγος για την Ελένη Καλογεροπούλου στο δελτίο του Ευαγγελάτου, που κάθε λεπτό κυριολεκτικά την εκσφενδονίζει! Άνετα την αποκαλείς Ελένη – εν πάση περιπτώσει – Καλογεροπούλου!

Αγνώριστος  
Τι έχει ο Πέτρος Κωστόπουλος; Έχει εντελώς χάσει την όρεξη του! Στα όρια του δεν βλέπεται ο τύπος. Ένα απόσπασμα κάναμε watch από τη συνέντευξη του με τον Μπογδάνο και ήταν μες στη TV μαυρίλα. Σαν να είναι έτοιμος να σκάσει από νεύρα, καμία σχέση με τον αέρα και το κέφι που είχε στο βραδινό. Άλλος άνθρωπος!

Αυτά και αμπάχα μπούχα!
(το volume εσείς για το songάκι!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.