Όλγα I love YouTube

Τρέμη - Δρούζα

Η απόλυτη αφασία! Όλγα Τρέμη, ένα όνομα μία ιστορία! Τι μπουμπούνισε η θεά today στο δελτίο ειδήσεων; Δεν υπάρχει! Την ώρα που προλογίζει για τον Μπόνο και το χώσιμο του στη τρόικα και τη Μέρκελ,  λέει αντί για «U2» … «U-Tube»! Μιλάμε για πολύ γέλιο! Έγραψε πάλι η ανκοργούμαν!

Δεν το ‘χε με τίποτα
Το ωραίο είναι που έλεγε κιόλα τον «γνωστό» τραγουδιστή, φαντάσου δηλαδή να μην ήταν, πώς θα τον εκσφενδόνιζε! Στη συνέχεια τον είπε «U2» ωσάν να είναι αυτό το όνομα του και όχι του συγκροτήματος! Ό,τι να’ναι λέμε απόψε η ανκοργούμαν, ίσιωμα τα έκανε!

Υ.Γ. Να δείτε το 39άρι που χτύπησε την Τρίτη και ψηνόταν στον πυρετό, όπως έγραφε το aixmi.gr , θα φταίει για τη ζαλούρα!

Γκντουπ
Καλά είναι δυνατόν; Jesus Christ! Αναφερόμαστε στο κόψιμο της Άννας Δρούζα από τον Σκάι, μόλις μία εβδομάδα μετά την έναρξη της. Δεν θα ξεκινήσουμε με τις αδυναμίες της εκπομπής που ήταν ουκ ολίγες, αλλά με το πρόωρο ψαλίδι. Και τι εννοούμε για να μην παρεξηγηθούμε;

Περίμεναν 20αρια;
Η εκπομπή δεν είχε λόγο ύπαρξης. Τελεία και παύλα. Την έκανες watch και σε έπιανε TV στέρηση που δεν είχε στη θέση της την Εύα Αντωνοπούλου, όπως τόσο καιρό. Όμως, τι περιμένανε δηλαδή τα στελέχη του Σκάι; Την ανατροπή; Έκανε λέει 6% και την έκοψαν. Και τι περίμεναν; Να κάνει 16% ; Δουλευόμαστε ρε guys;

Φιάσκο
Καταρχάς η ιστορία ήταν λάθος από το δελτίο Τύπου. Όταν ακούς καλεσμένοι ειδικοί δίνουν απαντήσεις σε κάθε σου ερώτημα, σύντομες συνεντεύξεις από το χώρο της Τέχνης, τηλεόρασης, θεάτρου, κινηματογράφου κτλ κοινωνικά θέματα ήρωες και προσωπικές αφηγήσεις… ετοιμάσου για φιάσκο. Καλά τι δεν καταλαβαίνουν  τα στελέχη κάθε φορά;

Μοιραστείτε μαζί μας το σκεπτικό
Τι να τους πεις; Ότι και για τη Λαμπίρη τέτοιο δελτίο Τύπου έβγαλαν και μετά το γύρισε άρον άρον στο τηλεοπτικό για να ανεβάσει τα νούμερα; Ή μήπως πίστευαν ότι η Δρούζα ήταν άλλη περίπτωση και θα τους εκτόξευε, θα το έκανε διαφορετικά; Από πού το έκριναν αυτό; Από τα νούμερα που έκανε παλιά; Έλα μου Jesus μου και Christ μου αυτά τα TV στελέχη!  Άβυσσος ο τρόπος που σκέφτονται!

Της έμειναν τα ευχαριστώ
Τόση τυμπανοκρουσία για το comeback της, για να την κόψουν στο 4ημερο! Και ναι, η εκπομπή είπαμε είχε πολλές αδυναμίες. Συνεργάτες αδιάβαστοι, βίντεο που δεν έπαιζαν, ασυνεννοησίες κτλ, μεταξύ άλλων… Πάντως, κρίμα βρε παιδί μου τις ευχαριστίες της presenter! Που δεν τις πρόλαβε όλες την πρώτη μέρα και επανήλθε τη δεύτερη!

Το songάκι απόψε αφιερωμένο στη μία και μοναδική Όλγα Τρέμη!
(για να μαθαίνουν οι… νεότεροι και να θυμούνται οι παλιοί!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.