Γυναικεία υπόθεση

Στάη - Ζαχαρέα

Guys;  Όλο και καταλήγουμε. Στο συμπέρασμα, ότι δύο είναι οι ανκοργούμαν στο ελληνικό television, που έχουν ένα εκτόπισμα εξωτερικού, με την έννοια ότι μπορούν και τους πάει, τους ταιριάζει, να υποστηρίζουν ξένο κόνσεπτ ειδήσεων! Μοντέλο από τα ξένα… Σαν αυτό που πρώτος λάνσαρε και με επιτυχία βγάζει ο Ant1.Σε ποιες αναφερόμαστε;

Ξεχωρίζουν  
Έλλη Στάη και Μάρα Ζαχαρέα. Ε, yes. Αμφότερες έχουν άκρως ελκυστικό προφίλ και γράφουν πολύ nice στο φακό. Έχουν κάτι πολύ τηλεοπτικό που με το σωστό μοντέλο ειδήσεων, μπορούν να διαπρέψουν! Το κάνουμε believe ακράδαντα!

Μπουμ!
Jesus Christ ζαλούρα μάς ήρθε! Με τα δύο βυζόμπαλα που έσκασαν μύτη στη plasma μας μεσημεριάτικο! Ελεονώρα Μελέτη. Ένα όνομα μία ιστορία. Ταΐζαμε και το son μας, το παιδί μπερδεύτηκε πού να βυζάξει!

Πάτος
Η άλλη sorry, η Τσιμτσιλή, που έκανε πρεμιέρα, τι αμόλησε Jesus Christ μου στα πρώτα δευτερόλεπτα της στον αέρα; Ότι η δεύτερη κόρη της (στην κοιλιά της έτσι; δεν έχει γεννηθεί ακόμα) της είπε μαμά θέλω και γω να βγω λίγο στη τηλεόραση και τα κανόνισε, φρόντισε και πήρε εκπομπή στον Alpha… (αθάνατο ελληνικό television τι ακούμε Jesus μου και Christ μου)

Στερεύουν και τα λόγια
Καλά ‘ντάξει ok, μαζέψτε τη και λίγο να χαρείτε το channel σας! Ο λόγος για τη Μαρία Μπεκατώρου που δάκρυσε απόψε στο «Όλα» καλεσμένη, όχι γιατί ανακοίνωσε κάνα σχέδιο σωτηρίας του country μας από την κρίση που μας γονατίζει, όχι γιατί ανακάλυψε το εμβόλιο κατά του AIDS, όχι γιατί αποφάσισε να βοηθήσει τα παιδιά της Αφρικής από την πείνα… αλλά, γιατί δουλεύει στην τηλεόραση. Και συγκινήθηκε… Κανένα άλλο σχόλιο!

Απελπισία
Κλείνουμε με κουίζ. Εύκολο! Τι είναι, που πήρε εκπομπή στο Alter έκλεισε το κανάλι, ήταν να πάρει και στην κρατική, έβαλε λουκέτο και αυτή! Και πήρε απόφαση να κάνει επιτέλους το comeback της όχι με τα βαρύγδουπα κόνσεπτ τα ψυχολογικά, αλλά… ως ταπεινή διαγωνιζόμενη στο Just the two of us! Ράνια Θρασκιά! Ε σου λέει what the fuck ελπίζω να μην βαρέσει κανόνι και το Mega! Να προλάβω!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.