Δεύτερο τερμάτισε το δελτίο ειδήσεων του STAR αφήνοντας πίσω το MEGA – Βαρέθηκε ο κόσμος το show με το χαμένο αεροπλάνο

Ζαχαρέα - Τρέμη - Χούκλη

Προφανώς ο κόσμος βαρέθηκε το καθημερινό show στα δελτία ειδήσεων με το χαμένο Boeing των Μαλαισιανών Γραμμών και γύρισε την πλάτη του μεγαλοπρεπώς στέλνοντας μηνύματα προς όλους. Αδύναμος κρίκος απεδείχθη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA που βρέθηκε στην τρίτη θέση με 15,6% αποδεικνύοντας ότι ήταν λάθος η επιλογή να αφιερώσει σχεδόν όλο το πρώτο μισάωρο σε μια ιστορία που φαίνεται ότι έκανε τον κύκλο της, για όσο τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη! Φυσικά η έκπληξη, αλλά και η επιτυχία της χθεσινής βραδιάς ήταν το δελτίο ειδήσεων του STAR που τερμάτισε δεύτερο με 15,8%, επιλέγοντας να μειώσει δραστικά τον χρόνο που αφιέρωσε στο χαμένο αεροπλάνο, προτάσσοντας στη θεματολογία του το γάλα και το πολυνομοσχέδιο, την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και φυσικά τις εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Για τον ΑΝΤ1 που τερμάτισε πρώτος με 22,7% επιμένοντας όπως και το MEGA να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του δελτίου του στο αεροπλάνο, το σχόλιο είναι, ότι προφανώς έχει την πολυτέλεια λόγω του ισχυρού lead in να κάνει και λάθη!

Βεβαίως όπως κάθε βράδυ, μεγάλος νικητής στη ζώνη των 8:00 δεν είναι άλλος από το «Κάτι ψήνεται» του ALPHA. Εχθές τερμάτισε πάλι πρώτο με 26,1%.

Comments are closed.