Το… πλήγμα, ο «ορφανός», το μπουμπούκι και το… history channel!

Το… πλήγμα, ο «ορφανός», το μπουμπούκι και το… history channel!

Άσχετο, αλλά λοιπόν guys μας; Να το πούμε! Α, by far! Από τις καλύτερες presenters που διαθέτει τούτο το country είναι τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια. Η τύπισσα τα έχει όλα. Τα everything! Ομορφιά, εξυπνάδα, τσαχπινιά, δεν παίζεται!

Σαν τη μύγα μες στο γάλα
Την απολαύσαμε κάργα, όσο κάναμε watch χθες την πρεμιέρα του «Just the 2 of us». Από τις σπάνιες περιπτώσεις που διαθέτει και beauty απύθμενη, αλλά και μπόλικη εξυπνάδα, εντελώς TV – γοητευτική η περίπτωση της. Απλά πράγματα βρε guys μου, δεν είναι μπάζο! Μεγάλη υπόθεση! Για αυτό, ας ζητάει ό,τι  γουστάρει από τα channels, που κυκλοφορούν ενίοτε σχετικά ρεπορτάζ. Την παίρνει, αφού όλες οι υπόλοιπες είναι το λιγότερο γλάστρες!

Εκατοντάδες χρόνια πίσω
Και γιατί λέμε, «όσο κάναμε watch»…; Διότι το σόου κατά τα άλλα, ήταν εντελώς παλιακό.  Είχαν στο μεταξύ, την φαεινή ιδέα να μας αμολήσουνε μαζί με τα νιάτα και την… προϊστορία. Έλεος με την δικτατορία τής Κορομηλά! Jesus Christ απαλλάξτε μας! Νισάφι, enough is enough, τι άλλο να εκσφενδονίσουμε πια εν έτει 2014 να μας την μπουμπουνίζουνε! Ο δε φωτισμός ήταν που ήταν tragic, δεν ρίχνανε μαύρο πάνω της να μην την βλέπουμε καθόλου, εξυπηρέτηση θα μας κάνανε!

Ορφάνεψε!
Το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό όταν ακούσαμε την είδηση ότι η Μαρία Σπυράκη τα βροντάει από το Mega και κατεβαίνει στην πολιτική, ήταν… ο Δημήτρης Κοτταρίδης! Έχασε ο άνθρωπος το έτερον του ήμισυ!

Κουράγιο
Και για να μην παρεξηγηθούμε, είχε αφήσει εποχή το δίδυμο των journalists έξω από το Μαξίμου να σπρώχνεται για δηλώσεις των πολιτικών! Πάντοτε μαζί, δίπλα δίπλα, οι πιο μαχητικοί! Τώρα, μοναξιά ο ρεπόρτερ του Ant1! Τον κάναμε watch απόψε στο δελτίο και μας σπάραξε την καρδιά! Πλάι του ξαφνικά η Τζίμα, δεν είχε καμία όρεξη να κονταροχτυπηθεί στο πηγαδάκι του Στουρνάρα για να αποσπάσει δήλωση… Η σκέψη μας μαζί του!

MariaSpirakiKeepReporting
Όσο για την Σπυράκη, κοπήκαμε με το σχόλιο του… έγκυρου «koulouri» που έγραψε σχετικά, «Libération: Τεράστια απώλεια για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία η υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη»… Πολύ γέλιο! Δημοσιογράφοι, λέει, αλλά και απλοί πολίτες προγραμματίζουν σιωπηλές συγκεντρώσεις με κεριά σε πάνω από 20 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την μεταπείσουν! Δεν υπάρχει!

Κλειστοφοβία μας έπιασε!
Βρε τι πάθαμε με το δελτίο του Mega! Το φάγατε με τα ρεπορτάζ ότι πέφτουν τα νούμερα του, του έχει γυρίσει την πλάτη το κοινό και δεν συμμαζεύεται! Και έχει πέσει με τα μούτρα στην ανανέωση! Και εκεί που είχαμε πίσω από την Τρέμη live εικόνα της αίθουσας σύνταξης και χαζεύαμε πλάνα σπαρταριστά, ξάφνου, σκέφτηκαν να βάλουν ταπετσαρία ακούνητο φόντο από την είδηση που σχολιάζεται! Ε ρε fuck! Σαν να μας κλείσανε το φινιστρίνι νιώσαμε!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και το volume για το songάκι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.