Πασχαλινό τραπέζι την Κυριακή το μεσημέρι

Πασχαλινό τραπέζι την Κυριακή το μεσημέρι

Από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου της Αθήνας

Για ακόμη μια χρονιά, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων πρόκειται να στρώσει το καθιερωμένο Πασχαλινό τραπέζι του προσφέροντας χαρά.  Το εορταστικό γεύμα του Κ.Υ.Α.Δ.Α. θα δοθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών 69) στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα (20ης  Απριλίου 2014). Το Πασχαλινό γεύμα θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

Όπως κάθε χρόνο, με τον καθιερωμένο παραδοσιακό οβελία και πασχαλινά εδέσματα εκατοντάδες συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης θα γιορτάσουν με αξιοπρέπεια, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας από την Ανάσταση του Κυρίου. Επίσης θα δοθούν δώρα, προσφορά χορηγιών σε εκατοντάδες άπορους συμπολίτες μας.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και αυτές τις ημέρες βρίσκεται κοντά στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στέλνοντας το μήνυμα ότι η Αθήνα, ο Δήμος και οι κάτοικοί της διατηρούν με αίσθημα αλληλεγγύης τον ανθρώπινο χαρακτήρα και τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά της ελληνικής πρωτεύουσας.

Comments are closed.