«Τα συστημικά κανάλια MEGA και ΣΚΑΙ αβαντάρουν σκανδαλωδώς τον κ. Κόκκορη»

«Τα συστημικά κανάλια MEGA και ΣΚΑΙ αβαντάρουν σκανδαλωδώς τον κ. Κόκκορη»

Ανακοίνωση Τάσου Ταστάνη υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας

Συνεχίζεται η προκλητική και σκανδαλώδης προβολή από κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια των κ. Παπανικολάου και Κόκκορη, δηλαδή των δύο υποψηφίων των κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τα συστημικά ΜΜΕ, τους δίνουν αφειδώς βήμα για να αναπτύξουν τους ανούσιους μονολόγους τους – χωρίς την παραμικρή αντίκρουση – προκειμένου να πλασάρουν στους πολίτες της Γλυφάδας μια εικονική πραγματικότητα για την πόλη μας, που μόνο αυτοί βλέπουν.

Επειδή τρέμουν το διάλογο και δεν έχουν να πουν κουβέντα για τα μεγάλα προβλήματα του δήμου και των δημοτών της Γλυφάδας, επιδιώκουν με εμφανώς στημένες ερωτήσεις και λόγια του αέρα, να κάνουν το άσπρο μαύρο. Τελευταία παραδείγματα η προχθεσινή στο SKY καθώς και η χθεσινή «συνέντευξη» του κ. Κόκκορη στην πρωινή εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA».

Με το γνωστό αλαζονικό ύφος του, ο κ. Δήμαρχος προσπάθησε να μας πείσει ότι ζούμε σε άλλη πόλη που δεν υπάρχουν προβλήματα και πως όλα τα έχουν λύσει ο ίδιος και οι εφοπλιστές χορηγοί του.

Χωρίς την παραμικρή αντίθεση των δημοσιογράφων που τον αβαντάριζαν σκανδαλωδώς, αράδιασε σειρά ασύστολων ψευδών στην αγωνιώδη, αλλά παντελώς αβάσιμη προσπάθεια του, να εκμεταλλευθεί προεκλογικά τη δήθεν νομιμοποίηση του παράνομου και αυθαίρετου νεκροταφείου, που με αυθαίρετες μεθόδους «είχε φυτέψει» παράνομα το καλοκαίρι του 2011 σε αναδασωτέα περιοχή στην Α’ Ζώνη του Υμηττού.

Όμως δεν είπε τίποτε, ούτε για την εντολή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να προβεί στην εκταφή των σωρών που έχουν ταφεί σε παράνομο χώρο, ούτε και για την εντολή εφαρμογής του Πρωτοκόλλου Απομάκρυνσης των αυθαίρετων κατασκευών από το χώρο που καταπάτησε σε αναδασωτέα έκταση στον Υμηττό.

Γιατί δεν μας είπατε κ. Δήμαρχε ποιός θα πληρώσει το πρόστιμο των 103.000 € που σας επέβαλε το ΥΠΕΚΑ; Γιατί κρύβετε από τους Γλυφαδιώτες τη διάταξη του άρθρου 2 του Ν. 4062/12 για το Ελληνικό που προβλέπει τη χωροθέτηση διαδημοτικού νεκροταφείου σε χώρο του πρώην αεροδρομίου;

Οι πολίτες της Γλυφάδας παρακολουθούν να αναπτύσσεται για άλλη μια φορά το φαινόμενο της σκανδαλώδους προώθησης των εκλεκτών και πιστών υπηρετών της διαπλοκής και των συμφερόντων τους στην περιοχή μας. Και ο κ. Κόκκορης έχει καλά πιστοποιητικά σε αυτό τον τομέα. Του τα αναγνώρισε άλλωστε και η μνημονιακή συγκυβέρνηση που τον όρισε μέλος του Δ.Σ. της «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε.» στην εταιρεία δηλαδή που συγκρότησε για να ξεπουλήσει όλο το παραλιακό μέτωπο.

Τζάμπα παιδεύονται. Οι πολίτες τους έχουν καταλάβει και χλευάζουν. Τώρα γυρίζουν κανάλι και στις εκλογές του Μαϊου θα τους γυρίσουν την πλάτη γιατί θέλουν τη ριζοσπαστική ανατροπή, τόσο στην πόλη μας όσο και στην κεντρική κυβέρνηση.

Συμπαρατάσσονται μαζικά και δυναμικά και πυκνώνουν καθημερινά το μεγάλο ρεύμα νίκης της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ».

Μαζί ανατρέπουμε! –  Μαζί δημιουργούμε!

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Comments are closed.