Σκάνδαλο ΑΣΕΠ – ΝΕΡΙΤ , θέμα για εισαγγελέα

ΝΕΡΙΤ

email αναγνώστη

«Ολοκληρώθηκε» η πρώτη φάση πρόσληψης με ΑΣΕΠ στη ΝΕΡΙΤ με την ανακοίνωση της προσωρινής λίστας αποτελεσμάτων.
Είναι προφανής η προχειρότητα και η βιασύνη να βγουν αποτελέσματα ό,τι να ‘ναι. Οι περισσότεροι υποψήφιοι εκμεταλλεύτηκαν την δυνατότητα να δηλώσουν ψεύτικες προϋπηρεσίες παρότι γνώριζαν ότι διαπράττουν ποινικό αδίκημα.
Δυστυχώς ισχύει το ίδιο και για τον ΑΣΕΠ ο οποίος προέτρεπε τους υποψήφιους ενώ έχουν συγκεκριμένους μήνες προϋπηρεσίας (πχ 5 χρόνια=60 μήνες=420μόρια) να βάλουν υποψηφιότητα σε πολλαπλές διαφορετικές ειδικότητες (με ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις) και τους μοριοδοτεί σε όλες με τα 420 μόρια της μοναδικής τους προϋπηρεσίας !!!
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ. (Το απίστευτο είναι ότι οι αθεόφοβοι έβγαλαν και αποτελέσματα με την προφανή παρανομία, αρκεί απλός έλεγχος των ετών προϋπηρεσίας κάθε υποψήφιου, με τα μόρια που συνολικά του έδωσαν σε όλες τις ειδικότητες που δήλωσε)
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Το φοβερό είναι ότι έχουν χρησιμοποιήσει την ίδια προϋπηρεσία και σε άλλες ειδικότητες και στον άλλο διαγωνισμό εκτός ΑΣΕΠ που είναι και αυτός σε εξέλιξη.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ άμεσα , να ελέγξει τις ποινικές ευθύνες για τις ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις και να ζητήσει από την «πρώην ΕΡΤ νυν ΔΤ και ΝΕΡΙΤ» την βεβαίωση των αληθινών και μόνον προϋπηρεσιών βάσει των επίσημων υπηρεσιακών εγγράφων.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΡΑ.

Υ.Γ. Ο ΑΣΕΠ δεν ενδιαφέρεται να προστατέψει έστω και την ελάχιστη τριτοκοσμική του αξιοπιστία ;

Comments are closed.