TV – Around: Όσο εσύ προσπαθείς να ξεπεράσεις ακόμη τον λαϊκισμό και την τρικυμία στις αποφάσεις του Ρέμου …

TV – Around: Όσο εσύ προσπαθείς να ξεπεράσεις ακόμη τον λαϊκισμό και την τρικυμία στις αποφάσεις του Ρέμου …

Του Δημήτρη Πάντσου

-Το trailer της νέας εκδοχής του «Rosemary’s Baby» σε πακετάκι 4ωρης μίνι σειράς συστήνει τους νέους ήρωες με ένα ανέλπιστο coolness -ξέρεις και ξέρω πως το παλαιό αριστούργημα του Roman Polanski με το σατανικό babe και το αριστοκρατικό και επίσης σατανικό so New York ΚΑΠΗ παρεάκι έχει στοιχειώσει για πάντα τους εφιάλτες σου (μας), αν το πάρεις όμως αλλιώς και χαλαρώσεις ίσως και να τρομάξεις λίγο. Βοηθά η σοφή επιλογή της Zoe Saldana στο ρόλο της Mia Farrow- θες το έγχρωμο εξότικ, θες το έντονο σεξαπίλ, θες η πιο γειωμένη της παρουσία και ο ρόλος θέλει δεν θέλει πάει αλλού, εκεί που η κάθε σύγκριση κολυμπά χαρούμενα στην πρόκληση μιας νέας προσέγγισης. Ο Patrick J Adams στο ρόλο του John Cassavetes έρχεται με την φόρα του «Suits» αλλά οκ ας μείνουμε ψύχραιμοι, δεν θα χειροκροτήσουμε κιόλας

 

 

Ήταν ή δεν ήταν βιασμός; Ήταν ή δεν ήταν το σεξ το συναινετικό; Ήταν ή δεν ήταν out of the limits από μόνο του (spoiler: έλα τώρα, ξέρεις γιατί μιλάμε). Γιατί ο σκηνοθέτης Alex Graves είναι υπερήφανος για τη σκηνή ενώ ίσως θα έπρεπε το αντίθετο; Γιατί ο συγγραφέας βιβλίου και επεισοδίου George R.R. Martin αισθάνθηκε την υποχρέωση να απαντήσει μέσα από το blog του και να διαχωρίσει με ελαφρύ χορευτικό τη θέση του, ενώ ίσως θα έπρεπε να το χει κάνει νωρίτερα («Το σκηνικό είναι το ίδιο όχι όμως και οι χαρακτήρες που βρίσκονται σε άλλη θέση από αυτή των βιβλίων. Κι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που η σκηνή γυρίστηκε διαφορετικά»). Ό,τι κι αν απαντήσεις, σε όποιο κατηγορώ και κατηγορούμενο και αν πέσει  η μπίλια, ένας από τους πιο συμπαθητικούς χαρακτήρες του βιβλίου/ σειράς, ο Jaime Lannister, είναι πλέον out of the blue ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος. Σκηνοθετικό λάθος ή όχι, στα επόμενα επεισόδια η «λύση» του ερωτήματος, γιατί στο βιβλίο ο αγαπητός μονόχειρας πάει από εδώ και στην μικρή οθόνη από εκεί, θα είναι ένα νευρικό παιχνίδι για γερούς παίχτες. Σε άλλα νέα το HBO που τρίβει ανέμελα τα χεράκια του, ανακοίνωσε την παραγγελία του 5ου και 6ου κύκλου

 

 

 

Αν περιμένεις μια άμεση λύση παύλα απάντηση στην αγωνία μηνών για το αν ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος ή έστω αν το τρίπτυχο «ήλιος, χιόνι, γυμνισμός» είναι τόσο bad trip όσο ακούγεται, γελιέσαι. Στο τρέιλερ που μας εισάγει στην κοσμοθεωρία της Έβδομης και τελευταίας σαιζόν του «True Blood» (που αγάπησες τόσο στην αρχή και βαρέθηκες τόσο μετά αλλά που δεν εγκατέλειψες και πρόδωσες ποτέ αφού σου σύστησε τόσο ξεκάθαρα τον όρο «pleasure guilty» ), o Alexander –«Eric»- Skarsgard δεν εμφανίζεται πουθενά. Καλύτερα δηλαδή, για να χουμε και κάτι να ασχολούμαστε μέχρι να αρχίσει (στις 22 Ιουνίου)

 

 

 

Μην μπερδεύεσαι με τα promo trailer για την δεύτερη σαιζόν που κυκλοφορούν. Επιβεβαιωμένο. Στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Defiance»  (19/6) το guest της Linda – «Terminator»-Hamilton υπόσχεται να κλέψει όλη την προσοχή μας, ακόμη κι αν αυτή είναι μόνιμα στραμμένη στην υπέροχα απόκοσμη εκπρόσωπο των Alak, Stahma Tarr (κατά κόσμο Jaime Murray)

 

 

 

 

«The world has changed, but not all is lost when hope remains». Αν σου αρέσουν αυτά και άλλα τέτοια βαρύγδουπα το ανανεωμένο τρέιλερ για την πρώτη ματιά στην τέταρτη σαιζόν του «Failing skies» (καθώς το πρώτο promo το βαρέθηκαν ως και τα Volm που φημίζονται για το ζεν χαρακτήρα τους) δεν θα σε αφήσει αδιάφορο-οκ βοηθά κι η so epic μουσική (πρεμιέρα 22/6)

 

Comments are closed.