Ο μαμάκιας και ο μουσάκιας

Ο μαμάκιας και ο μουσάκιας

Κουλό; Πάντως εμείς ξαφνιαστήκαμε! Τον Μένιο Σακελλαρόπουλο έβαλαν στο αποψινό δελτίο του Mega να ντύσει με την φωνή του το βίντεο για την Eurovision και τη νίκη του αυστριακού τραγουδιού. Να ‘ταν η εκκεντρικότητα της μουσάτης Κοντσίτα που κέντρισε το ενδιαφέρον του journalist και το ζήτησε απεγνωσμένα ο ίδιος… ή απλά βούλωσε κάποια τρύπα; Με την απορία θα μείνουμε!

Έρχεται κάποια στιγμή που τα λόγια στερεύουν, δεν έχεις τι να εκσφενδονίσεις! Για όνομα! Jesus Christ! Οποία γελοιότητα! Θαυμάστε ιδέα που είχε υποψήφιος: έκανε δελτίο Τύπου… το χρόνια πολλά στη μάνα του! Δεν υπάρχει η βλακεία!

«Με τριαντάφυλλα ευχήθηκε στη μητέρα του χρόνια πολλά, ο Σταύρος Καλαφάτης» μπουμπούνισε στο θέμα του email και έστειλε μαζί και το βίντεο για να τον απολαύσουμε… Λέμε για παλαιοκομματικό το να γεμίζεις τον τόπο με αφίσες, τούτη η κίνηση όμως να βγάζεις δελτίο Τύπου προεκλογικό για το χρόνια πολλά στη mother σου, σπάει κάθε κοντέρ βλακείας! Jesus Christ πού απευθύνονται αυτοί οι άνθρωποι; Σε ηλίθιους/νοητικά ανάπηρους ψηφοφόρους;

Δείτε το βίντεο και θα κάνετε understood για τι σκηνικό μιλάμε! Ταβάνι ηλιθιότητας!

(είπαμε τα Opinions απουσιάζουν αλλά καραδοκούν!  Το νου σας!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.