19ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 11/6 – 11/7 2010

Ένας μήνας γεμάτος ποδοσφαιρικό υπερθέαμα… Από τις 11 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου, η ΕΡΤ θα καλύψει τους 64 αγώνες του φετινού Μουντιάλ, σε απευθείας σύνδεση με τις εννέα πόλεις και τα 10 γήπεδα της Νοτίου Αφρικής στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες. Οι 32 καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου, ανάμεσά τους και η εθνική ομάδα της Ελλάδος, θα συμμετέχουν στην κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική διοργάνωση, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στη «Μαύρη» Ήπειρο. Με καθημερινές εκπομπές και ανταποκρίσεις, ζωντανά ρεπορτάζ μέσα και έξω από τα γήπεδα, από τη 1 το μεσημέρι έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, η κρατική τηλεόραση θα είναι παρούσα στη μεγάλη ποδοσφαιρική φιέστα.

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ»
Λίγο πριν από την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, κάθε βράδυ στις 22.00, από την 1η έως τη 10η Ιουνίου μέσα από την εκπομπή «Ο δρόμος για το Μουντιάλ», από το στούντιο της Αθήνας, ο Κώστας Βερνίκος και ο Αντώνης Κατσαρός θα μας μεταφέρουν εναλλάξ από τη συχνότητα της ΝΕΤ, τον ρυθμό της μεγάλης διοργάνωσης: Ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Ελλήνων διεθνών από τη Ν. Αφρική, αλλά και ξένων ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται στα ελληνικά γήπεδα θα δίνουν τα δικά τους φαβορί. Τέλος, θα προβάλλονται και ειδικά αφιερώματα στις προηγούμενες διοργανώσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων, αλλά και στις Εθνικές ομάδες, που θα πάρουν μέρος στο 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

«ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ»
Με την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής, στις 11 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου, που πέφτει η αυλαία της διοργάνωσης με τον τελικό, κάθε βράδυ στις 23.30 έως και τη 01.00, η εκπομπή «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ» θα μας μεταφέρει το κλίμα της κορυφαίας γιορτής του ποδοσφαίρου. Ο Κώστας Βερνίκος, ο Αντώνης Κατσαρός και ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης, με διαφορετικούς κάθε βράδυ καλεσμένους – από τον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο – θα σχολιάζουν τους αγώνες της ημέρας. Η αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Παναγιώτη Μπογιατζή. Η ίδια ομάδα θα επιμελείται και το ημίωρο pre game του αγώνα των 21.30.

Τις εκπομπές που θα μεταδίδονται πριν (pre game) και μετά (post game) από κάθε αγώνα, στις 13.00-14.30, 16.00-17.00, 19.00-20.00, θα παρουσιάζουν ο Παναγιώτης Περπερίδης και ο Βαγγέλης Ιωάννου. Αρχισυντάκτες των εκπομπών είναι ο Στέφανος Αβραμίδης και ο Άκης Δημακός. Από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, τους αγώνες θα περιγράφουν ο Παύλος Παπαδημητρίου, ο Ηλίας Βλάχος και ο Αλεξάνδρος Θεοφιλόπουλος. Τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις, θα τις επιμεληθούν ο Γιάννης Δάρας, ο Γιάννης Ντάλλας, ο Άγγελος Μενδρινός και ο Ανδρέας Ναούμης.

Comments are closed.