Η τηλεοπτική όαση και το απόλυτο κενό

Η τηλεοπτική όαση και το απόλυτο κενό

Μετά τη Μελέτη, η Λίνα Δρούγκα του Mega! Τη δόξα της φαίνεται πως λιμπίστηκε η μεσημεριανή ανκοργούμαν και μπουμπούνισε χθες νωρίς, υπόσχεση και αυτή στο facebook της! Πως αν κέρδιζε η Εθνική, θα ξαναπήγαινε today για μπάνιο στη θάλασσα. Το promise το συνόδευσε και με μία αισθησιακή φωτο, αραχτή σεξουλιάρικα να λιάζεται στον ήλιο… Τόσο όσο, γιατί μην ξεχνάτε είναι και του ενημερωτικού τούτη! Αυτό μάλλον την κρατάει, ειδάλλως θα την μπανίζαμε και του λόγου της με κάνα μαγιό σαν την άλλη την απεγνωσμένη!

Η τηλεοπτική όαση και το απόλυτο κενό

Έξω τα ζαρωμένα γερόντια της TV
Jesus Christ έλεος πια με τα γερόντια στο ελληνικό television! Και εδώ τώρα δεν θα αναφερθούμε σε Γιώργο Παπαδάκη, no, no.. διότι τουλάχιστον ο άνθρωπος ντύνεται και της ηλικίας του. Αλλά σε όλα τα… τζόβενα τρομάρα τους που περνιούνται και που μας πλασάρουν τους ζαρωμένους τους λαιμούς με τα τρέντι μπλουζάκια και μπουχτίσαμε! Βλέπε Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς και τα απογευματινά παράθυρα από του Σκάι έως του Mega… Γκώσαμε μοντερνιά, ζάρα και χαλάρωση!

Σχολή TV – παντρεμένων
Και με την ευκαιρία, μιας και πιάσαμε το πρωινό. Έχουμε δύο – τρία Jesus Christ να εκσφενδονίσουμε! Στις συζύγους, Σκορδά και Μπαλατσινού, που αμφότερες ευχαριστούν τα στεφάνια τους. Για όνομα πια! Η πρώτη όταν επέστρεψε από τη γέννα και η δεύτερη προχθές στην αυλαία. Οποία ανοησία! Να λες thanks στον άντρα σου, που μπουμπουνάς μαζί του εκπομπή. Σαν να τον ευχαριστείς που σου άνοιξε το θερμοσίφωνα!

Όταν η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες!
Μα «…να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον άντρα μου για την ευκαιρία που μου έδωσε»; Ατάκα της κλαμένης Μπαλατσινού! Τούτης πλάκα πλάκα θα της στοιχίσει περισσότερο και από τον Κωστόπουλο που δεν συνεχίζουν. Τέτοιος ντουβρουτζάς!

Για τα πανηγύρια
Η δε Σκορδά, έλεος. Με την πασαρέλα που έκανε όταν γύρισε από τη γέννα! Οποία πρεμούρα για επίδειξη! Καημός να γυρίσει σφαίρα από το βλαστάρι της, για να δείξει τα καλλίγραμμα πόδια της! Στις 40 μέρες πίσω με τα μίνια για να μπανίσουμε πόδι. Ό,τι έχει ο καθείς!

Η καμήλα την καμπούρα της δεν κοιτά
Και βέβαια όσες φορές γυρίσαμε σε κάνα ζάπινγκ στο πρωινό του Ant1, όλο την φάτσα του ο Λιάγκας έδειχνε στα περιοδικά. Does not exist η ματαιοδοξία τού ζεύγους! Μα να βγάζει όλη την ώρα την σαπιοκοιλιά και την καμπούρα του στα magazines και να το κάνει θέμα κάθε εβδομάδα στην εκπομπή τους; Κάθε φορά να δείχνει την αφεντομουτσουνάρα του; Άσε βρε husband να σε δείξει κανένας άλλος και σταμάτα να ξερογλείφεστε με τα φώτα! Ρε τι είναι τούτο το ζευγάρι! Ταβάνι ψώνιου και trashογκλαμουριάς!

Unique
Το έχουμε ξαναγράψει, θα το τονίσουμε όμως διότι το κάνουμε believe ακράδαντα! Η καλύτερη ever στο ελληνικό television, presenter που έχουμε, είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Αποκάλυψη το woman και στον φετινό της ρόλο στο «Just the 2 of us». Είναι κουκλάρα, έχει χιούμορ, ατάκα, εξυπνάδα και το κυριότερο; Είναι σύγχρονη σε όλα της! Τα congratulations μας διότι ξεχωρίζει by far!

Η όαση και οι χαράδρες
Διότι με ποια να συγκριθεί βρε guys μου; Με την Νομικού και την κάθε Νομικού που ανοίγει το στόμα της και πέφτεις σε χαντάκι κενού; Που απλά λικνίζεται και περιφέρει την ομορφιά της; Η Μακρυπούλια είναι η περιπτωσάρα! Και το απέδειξε περίτρανα και φέτος, που ενώ άλλαξε στέγη και έφυγε από το χτισμένο «Dancing», διαφοροποίησε τον TV τρόπο της και δεν επανέλαβε καθόλου τον εαυτό της. Δοκιμάστηκε ουσιαστικά σε κάτι νέο και ήταν πάλι εκπληκτική. Power η γκόμενα! Η μόνη presenter που σου βγάζει πραγματική φρεσκάδα!

Αυτά είναι!
Πάντως ο πιο ωραίος τίτλος που πέσαμε πάνω τελευταία στο διαδίκτυο είναι για τον Μπογδάνο που «παντρεύτηκε κρυφά»! Πολύ γέλιο! Ποιος να του το ‘λεγε του καψερού πέρυσι τέτοια μέρα, ότι θα το ζούσε αυτό το πράγμα! Που απλά υπήρχε… «κρυφά»! Που δεν τον ήξερε ούτε η mother του! Αποθεώθηκε το 2014 ο άτιμος!

Για πάμε και αμπάχα μπούχα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.