Ο αχώνευτος και η… σύγχρονη πρόταση του Mega για το πρωινό

 

Ποιος θα κλέψει τις εντυπώσεις πλάι στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο;

 

Πρετεντέρης - Σεφερλής - Δουκακάρου - Τάκης

Είναι να μην βάλει φωτο του στα social media! Και γίνεται ο χαμός από τα κολακευτικά σχόλια! Ο λόγος για τον Δημήτρη Τάκη που μπουμπούνισε προχθές τις τελευταίες του στιλιστικές επιλογές στο Facebook και έγινε πανικός! Βροχή τα like! Υποκλίθηκαν όλοι στο ενδυματολογικό του ταμπεραμέντο, με τον Δημήτρη Κοτταρίδη να σχολιάζει εκστασιασμένος «Προσέξτε πώς κρατά το μπριός.. με τι στυλ»!

Ντέρμπι
Τέτοιο στυλ journalist μου, που ιντριγκαριζόμαστε! Του ποιος θα κλέψει τις εντυπώσεις τελικά στο νέο καλοκαιρινό πρωινό του Mega. Η σεξοβόμβα Δουκακάρου ή… ο Τάκης; Διότι ο τελευταίος έχει τρελό σουξέ και κέφι! Και σε ρούχα, αξεσουάρ δεν παίζεται!

Ποιος θα κλέψει τις εντυπώσεις πλάι στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο;

Αποκάλυψη
Λοιπόν guys; Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τελευταία με την Όλγα Τρέμη και το δελτίο του Mega. Εμείς σαν Opinions, ένα θα πούμε! Που μας έγινε σαφές από επίσκεψη μας στην περιφέρεια. Το πόσο ο κόσμος εκεί έξω, δεν γουστάρει Πρετεντέρη. Δεν λέγεται! Και το λέμε μετά πόνου και θλίψης, διότι του έχουμε και μία αδυναμία!

Ούτε δευτερόλεπτο!
Αλλά τώρα στα σοβαρά, ήμασταν σε τραπέζι όπου ο οικοδεσπότης δεν άντεξε να βλέπει το δελτίο του Mega… Kαι προτίμησε να λαδώσει το τηλεκοντρόλ, από το να αφήσει τον Πρετεντέρη! Εντυπωσιαστήκαμε πραγματικά από το σιχτίρισμα του, που δεν μπορούσε ούτε λεπτό την οθόνη του στο μεγάλο channel!

Παράπλευρές απώλειες
Και βεβαίως, μία τέτοια αποστροφή παίρνει μπάλα και την ανκοργούμαν. Με αποτέλεσμα το situation να θέλει ξήλωμα για να φτιαχτεί! Γκρέμισμα και πάλι από την αρχή, you know;

Jesus Christ
Και μιας και έχουμε πιάσει το Mega. Απορία: Η ιδέα του channel για το πρωινό τους την επόμενη σεζόν είναι ο Μάρκος Σεφερλής; Και για να μην παρεξηγηθούμε! Δεν έχουμε τίποτα με τον κωμικό, ο οποίος θεωρείται και ιδιαίτερα ταλαντούχος αλλά, το θέμα μας και ξαναγυρνάμε, είναι το Mega. Πραγματικά αυτή είναι η πρόταση τους; Η σύγχρονη και η φρέσκια για το 2014-2015;

Πίσω ολοταχώς
Έλεος! Είναι να μεταναστεύεις ώρες ώρες με αυτά που ακούς! Δηλαδή βρε guys μου για να το χαμπαριάσουμε. Τα βάλανε κάτω, σκέφτηκαν και κατεβάζουν πρόταση για Σεφερλή του χρόνου; Προφανώς η σύγχρονή τους ματιά εξαντλήθηκε στο να «κλέψουν» το «Joy» από τον Σκάι! Μέχρι εκεί και μετά το χάος στο Mega!

Ιασώ channel
Καλά το άλλο στο ελληνικό television δεν το σχολιάζουμε! Αδυνατούμε! Το ότι όταν μία γκόμενα γεννήσει και γίνει μάνα (βλ. Βάσω Λασκαράκη) ξαφνικά το όνομα της παίζει παντού για να αναλάβει TV πόστα! Καλά what the fuck, από τα μαιευτήρια συλλέγουν τα βιογραφικά τα channels;

Αυτά και αμπάχα μπούχα!
(και το volume για great songάκι!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.