Καλοκαιρινές νύχτες τρόμου στα κανάλια Novacinema!

Καλοκαιρινές νύχτες τρόμου στα κανάλια Novacinema!

Με εφιαλτικές ιστορίες, κάθε Παρασκευή στις 23:00

Τον Αύγουστο, οι φανατικοί των ταινιών τρόμου συντονίζονται στο Novacinema 3 και παρακολουθούν τις πιο εφιαλτικές ιστορίες, κάθε Παρασκευή στις 23:00. Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τις ταινίες τρόμου «7500» και «Νύχτα τρόμου 2». Επίσης, στις 8/8 ολοκληρώνεται στις 22:00 ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Hannibal», με τις ιστορίες του διάσημου κανίβαλου-δολοφόνου Xάνιμπαλ Λέκτερ.

Με την κάμερα του φορητού της υπολογιστή, μία έφηβη καταγράφει αλλόκοτα γεγονότα στην ταινία «Μεταφυσική δραστηριότητα 4», με την οποία αρχίζουν την 1η Αυγούστου οι προβολές της Παρασκευής στο Novacinema 3, ενώ συνεχίζονται στις 8/8 με την ταινία «Αιματηρή εκδίκηση».

Στις 22/8, έρχεται, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, η ταινία «7500» του Τακάσι Σιμίζου, ο οποίος επιλέγει ως σκηνικό και πεδίο δράσης τον κλειστοφοβικό χώρο ενός αεροπλάνου, στον οποίο προσθέτει τον εφιάλτη υπερφυσικών δυνάμεων σε υψόμετρο 40.000 ποδιών. Ο τρόμος συνεχίζεται στις 29/8, καθώς ο Εντουάρντο Ροντρίγκεζ μεταφέρει τους συνδρομητές των Novacinema στο σκοτεινό κόσμο των βαμπίρ, μέσα από την πρεμιέρα της ταινίας «Νύχτα τρόμου 2».

Comments are closed.