Συνάντηση Ρέτσα με Κικίλια

Ρέτσα - Κικίλιας

Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε την Τετάρτη 23 Ιουλίου η υπ. βουλευτής της ΝΔ Ματίνα Ρέτσα.

Στην πολύωρη συνάντηση που είχε με τον υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια του μετέφερε όλα τα θέματα που απασχολούν το νομό της Εύβοιας.

Η κ. Ρέτσα αφού ευχαρίστησε τον υπουργό για την άριστη συνεργασία και ανταπόκριση που υπήρξε από πλευράς του ίδιου προσωπικά στις πρόσφατες πυρκαγιές του νομού, ζήτησε από τον υπουργό να δώσει περισσότερη βαρύτητα στην περιφέρεια σχετικά με την αστυνόμευση και ιδιαίτερα για το νομό της Εύβοιας που όλοι γνωρίζουν τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες που υπάρχουν.

Το θέμα των πυρκαγιών όμως μονοπώλησε τη συζήτηση καθώς «βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αναμένοντας τον Αύγουστο με τα γνωστά μελτέμια αυτό είναι το ανησυχητικό διότι γνωρίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν στην περιοχή» , όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος ο υπουργός στην κ. Ρέτσα ζητώντας να υπάρξει μια στενή συνεργασία.

Δεσμεύτηκε από την πλευρά του να κάνει ό,τι είναι δυνατόν και με τα μέσα που διαθέτει προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στους πολίτες.

Ο υπουργός ευχαρίστησε από την πλευρά του την κ. Ρέτσα και ζήτησε να υπάρχει εντατική συνεργασία για τα προβλήματα που απασχολούν το νομό της Εύβοιας.

Comments are closed.