Insomnia

Insomnia

Είναι ο άνθρωπος εκτός από συμπαθέστατος στο ευρύ κοινό και μετριοπαθέστατος! Ο λόγος για τον Άρη Πορτοσάλτε που με το που καλημερίζει χθες την Πιπιλή και του λέει εκείνη «Μόλις άκουσα το εύστοχο σχόλιο σας…», αυτός της μπουμπουνάει στο καπάκι, «Για ποιο από όλα;»! Για τα πάντα journalist μου, δεν τίθεται αμφιβολία το σωστό τής ύπαρξης σας γενικότερα!

Μαύρος κύκλος
Ενώ βρε παιδί μου ακούς τον άλλον τον journalist, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στη συνέντευξη τους χθες με τον Μάρκο Σεφερλή στο Mega (άλλο και τούτο) και τον ρωτάει κάποια στιγμή τον κωμικό μες στην απορία «Πώς τα προλαβαίνεις όλα»… Κοίτα ποιος μιλάει δηλ βρε guys μου! Ο άνθρωπος μαύρος κύκλος! Που δεν πρέπει περιόδους έντονης πολιτικής επικαιρότητας να τον βλέπει ούτε 5λεπτο το σπίτι του!

Insomnia
Κατά τα άλλα, τι να πούμε τώρα! Τι βιώνουμε στο ελληνικό television; Τα πάνω κάτω! Τρέμη γιοκ από το δελτίο του Mega, κοσμοϊστορική αλλαγή. Aμ το άλλο; Πώς το έχετε κι αυτό; Σεφερλής επίσημα στο πρωινό τους! Και το άλλο; Πέρασε λίγο απαρατήρητο αλλά εξίσου… σοκαριστικό! Να κάνεις watch την νυχτόβια Λίζα Δουκακάρου πουρνό πουρνό, παθαίνεις τέτοιο τζετ λάγκ και θολούρα από την αλλαγή, μπερδεύεσαι τόσο αν είναι βράδυ ή πρωί, τι να λέμε τώρα. Είσαι σαν τον Αλ Πατσίνο στο Insomnia!

Κατρακύλα
Φέτος πάντως πραγματικά, για να κάνουμε και ένα μίνι απολογισμό, το πήρε και το σήκωσε το TV- situation η κρίση! Τι που ολόκληρο Mega έχει πέσει στα μάτια μας, από τη μουράτη θέση που ήταν αραχτό, αλλά και ο Σκάι. Άλλος και τούτος! Τα ονόματα που ακούγονται για εκπομπές στο channel του Φαλήρου, δεν παίζονται! Δεν εστιάζουμε στη τρασαδούρα του ενός, γιατί θα θίξουμε του άλλου!

Νεύρα
Τι άλλο θα μας μείνει από την TV– χρονιά που πέρασε; Η μετακόμιση της Τσαπανίδου. Μες στην τσίτα! Την σηκώνει την presenter το κλίμα στο Star, δεν τίθεται κουβέντα! Όσα βιντεάκια της χαζέψαμε φέτος, ήταν με το woman σε έξαλλη κατάσταση να της έχουν σπάσει τα νεύρα με κάποια ασυνεννοησία! Με κορυφαίο βέβαια που της είπανε τα κελεπούρια της για τον Λαφαζάνη ότι βρισκότανε στα γραφεία του ΠαΣοΚ! Η γκάφα του 2014!

Την άκουσαν οικογενειακώς
Αφήστε και το άλλο. Τη χρονιά τούτη έμελε να βγει από την αφάνεια ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος! Άλλα μεγαλεία! Ο καναπές της Εύας Αντωνοπούλου βρήκε το δρόμο του προς την TV δόξα, έβαλε τα δυνατά του, βγήκε στα μεσημεριανά και αποθεώθηκε. Με την έννοια τού ότι συζητήθηκε. Που ήταν και το ζητούμενο! Το πετυχημένο βέβαια ήταν με τη σύζυγο του, που μετά από όλα αυτά «ξέσπασε» λέει στο Facebook ζητώντας λίγη «ησυχία»… Πολύ γέλιο! Ο άλλος να πασχίζει να ακουστεί και το στεφάνι του να παθαίνει παράκρουση σελέμπριτι και να παρακαλεί! Ό,τι να΄ ναι!

Η Ελλάδα αγαπάει τα παιδιά της
Και πάντως ό,τι και να λέτε, η χρονιά που πέρασε απέδειξε περίτρανα ότι δεν υπάρχει καμία κρίση και εργασιακή ανασφάλεια στο country μας. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται περί ανεργίας είναι κακοήθειες! Να, ορίστε. Πάρτε παράδειγμα την περίπτωση της Ρίκας Βαγιάνη!

Κατσαρίδα
Έφυγε, ξενιτεύτηκε, σάλπαρε στα ξένα τα μακρινά, σε ολόκληρη Αυστραλία! Στο μεταξύ έκλεισε η ΕΡΤ έβαλε λουκέτο καγκελόπορτα κανονικά και όμως… γύρισε το woman και στο καπάκι βρήκε ξανά δουλειά στο νέο φορέα! Σαν να μην άλλαξε το nothing! Σαν να μη μεσολάβησε το παραμικρό! Αυτά είναι βρε guys μου! Οι καλοί ποτέ δεν χάνονται! Σαν τις κατσαρίδες!

Τα εύγε μας
Κλείνουμε με την περίπτωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άσχετο guys μου, αλλά φέτος τον παραδεχτήκαμε. By far! Διότι εκεί που λέγαμε ότι ο τύπος δύσκολα το βρίσκει και έχει τελειώσει από το television, απέδειξε για τα καλά, ότι προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα. Και έκανε μία εκπομπή, μια χαρά! Και το εννοούμε! Έδιωξε σε μεγάλο βαθμό τον παλιό κακό του εαυτό και έχει βελτιωθεί ουσιαστικά. Με ωραίες συνεντεύξεις και ψαγμένη ματιά. Το παλεύει αξιοπρεπέστατα!

Αμπάχα μπούχα είπαμε; Και το volume εσείς για great songακι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.