Η ΟΠΑΠ Α.Ε. καλωσορίζει την απόφαση της ΕΕΕΠ για τον κανονισμό λειτουργίας των VLTs

ΟΠΑΠ

Δελτίο Τύπου: Η ΟΠΑΠ Α.Ε. καλωσορίζει την απόφαση της ΕΕΕΠ με την οποία ρυθμίζονται θέματα διεξαγωγής και ελέγχου τυχερών παιγνίων που διεξάγονται μέσω παιγνιομηχανημάτων τύπου VLT. Η απόφαση αυτή θέτει ένα συγκεκριμένο και ξεκάθαρο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα και παρέχει τις απαραίτητες προδιαγραφές που απαιτούνται για υπεύθυνο και με διαφάνεια παιχνίδι.

Η νόμιμη λειτουργία των VLTs θα προσφέρει μια θεσμοθετημένη, υπεύθυνη και πιστοποιημένη εμπειρία παιχνιδιού, θα συμβάλλει στη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας, ενώ θα συνεισφέρει και στα δημόσια οικονομικά μέσω της φορολόγησης (GGR), πράγματα που δεν ισχύουν στη σημερινή μη νόμιμη λειτουργία των VLTs.

Η ανάπτυξη των VLTs από τον ΟΠΑΠ υλοποιείται σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, με την επιλογή της GTECH ως τον τεχνολογικό πάροχο, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας επιλογής. H ΟΠΑΠ θα προχωρήσει σύντομα σε ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία επιλογής προμηθευτή για την αγορά μηχανημάτων VLTs. Τα πρώτα μηχανήματα αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία πριν το τέλος του 2014.

Comments are closed.