Φήμη για άρνηση Στραβελάκη να αναλάβει επίσημα το δελτίο του MEGA

Νίκος Στραβελάκης

Με εσωτερική μετακίνηση όπως όλα δείχνουν θα καλυφθεί το κενό της Όλγας Τρέμη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA από τον Σεπτέμβριο, όπως παραδοσιακά συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Ως εκ τούτου τα δυο υποψήφια ονόματα είναι του Νίκου Στραβελάκη και της Μαρίας Σαράφογλου.

Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει η φήμη που διαρρέεται τις τελευταίες ημέρες και υποστηρίζει ότι έγινε βολιδοσκόπηση στον Νίκο Στραβελάκη, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αλλά αρνήθηκε. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο δημοσιογράφος φέρεται να αρνήθηκε λέγοντας ότι «Δεν έχει διάθεση να μπλέξει στο καθημερινό δελτίο…» αναλαμβάνοντας ένα ρίσκο που δεν ξέρει αν θα βγει και προτιμά να μείνει στη σιγουριά των δελτίων του Σαββατοκύριακου που πηγαίνουν και καλά στις μετρήσεις τηλεθέασης!

Ανεξάρτητα όμως από την παραπάνω φήμη που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, σημειώνεται ότι αν οι εκδότες – ζητήσουν από τον δημοσιογράφο μέσω του Θ. Ανδρεούλη, έστω και προσωρινά, να εκφωνεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA από τη νέα σεζόν, δεν θα έχει κανένα περιθώριο να αρνηθεί!

Comments are closed.