Ένσταση

ΝΕΡΙΤ

Λάβαμε το παρακάτω email από το δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουτουζή και το δημοσιεύουμε:

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σε απάντηση της άνευ ημερομηνίας   και άνευ υπογραφής   επιστολής σας,   σας υπενθυμίζω   ότι το ΕΤΑΜ ΜΜΕ στις βεβαιώσεις που χορηγεί δεν αναφέρει ιδιαίτερη ειδικότητα ασφάλισης . Εάν αυτό μπορεί να συμβεί τότε να είστε σίγουροι ότι   θα   σας προσκομίσω βεβαίωση   υπερδεκαετούς   απασχόλησης με την ειδικότητα την οποία επικαλείσθε.     Ηδη υπέβαλα   σχετική     αίτηση για το σκοπό   αυτό στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ (συνημμένη)

Προς το παρόν σας υποβάλω αντίγραφο εγγράφου   της   Διεύθυνσης Υπηρεσιακής Κατάστασης της ΕΡΤ με την οποία την 22 Μαρτίου 2003 τοποθετήθηκα στο Τμήμα Παραγωγής Δελτίων Ειδήσεων Τ/Ο της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης τα ης ΕΡΤ μέχρι το κλείσιμό της (το είχα υποβάλλει και με την αίτηση).

Ωστόσο πληροφορήθηκα ότι σε άλλους συναδέλφους   εστάλη επιστολή που αναφέρει « ότι δεν χρειάζεται καν να έχεις ΕΤΑΠ ΜΜΕ για να προσληφθείς».

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Επιφυλασσόμενος για κάθε περαιτέρω   δικαίωμά μου αλλά και για έλεγχο της όλης κατάστασης δια δικηγόρου,

Διατελώ με τιμή

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ

—————————————————————————————————————————-

 

Κύριε Κουτουζή,

Σύμφωνα με την προκήρυξη «οι υποψήφιοι όλων των κατηγοριών πρέπει να έχουν εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, με ασφάλιση στο Ε.Τ.Α.Π. Μ.Μ.Ε., τουλάχιστον δύο (2) έτη» (περίπτωση (γ) του κεφαλαίου Β της Προκήρυξης).

Συνεπώς, απαραίτητο τυπικό προσόν πρόσληψης, χωρίς τη συνδρομή του οποίου ο υποψήφιος αποκλείεται από τη διαδικασία, συνιστά η διετής (24μηνη) εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, δηλαδή στη σύνταξη-παραγωγή ειδήσεων-εκπομπών, η οποία πρέπει να αποδεικνύεται από βεβαίωση του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ.

Από τα έγγραφα που έχετε υποβάλει ενώπιον της Επιτροπής και δη από τη βεβαίωση του ασφαλιστικού σας φορέα, προκύπτει ότι δεν διαθέτετε το τυπικό προσόν πρόσληψης, οπότε είναι υποχρεωτικός ο αποκλεισμός σας από την περαιτέρω διαδικασία.

Τέλος όσον αφορά στα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης των δικαιολογητικών των υποψηφίων, με σχετική απόφαση του Δ.Σ της ΝΕΡΙΤ Α.Ε., αποτελείται από τον Αναπληρωτή Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, από τον Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού και το Νομικό Σύμβουλο της Εταιρείας.

Για τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

——————————————————————

Ένσταση

Ένσταση

Ένσταση

Ένσταση

Comments are closed.