Τα μαζεύει ο… γάτος ρεπόρτερ για τον Στραβελάκη

Νίκος Στραβελάκης

Ξαναχτύπησε ο… γάτος ρεπόρτερ που έχει αποκλειστικές πληροφορίες για το MEGA και τον Νίκο Στραβελάκη και χωρίς να κατονομάζει το Enimerosi24 προχωράει σε συστάσεις… Πριν όμως το κάνει θα έπρεπε να γνωρίζει τι γράφει και κυρίως να το υποστηρίζει: αλλά πώς να υποστηρίξεις ένα ρεπορτάζ που ισχυρίζεται ότι ο Νίκος Στραβελάκης τα τελευταία χρόνια ασκούσε καθήκοντα διευθυντή ειδήσεων! Γι αυτό και στο σημερινό του δημοσίευμα στη «ΓΑΤΑ» το «ξεχνάει» και εστιάζει στο τι θα γίνει, προτρέποντάς μας να κάνουμε υπομονή αναφέροντας ότι ο Νίκος Στραβελάκης θα αναλάβει κι άλλους τομείς «πέραν όσων έχει σήμερα». Είναι προφανές ότι με το τελευταίο δεν διαφωνεί κανείς, με την έννοια ότι δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει στο μέλλον! Για το παρελθόν όμως είμαστε σίγουροι, δηλαδή ο Νίκος Στραβελάκης δεν ασκούσε καθήκοντα διευθυντή ειδήσεων, η θέση τα τελευταία πολλά χρόνια ανήκει – μέχρι και αυτή τη στιγμή, στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Αντίθετα όπως είναι γνωστό ο Νίκος Στραβελάκης ασκεί καθήκοντα διευθυντή του αθλητικού τμήματος του MEGA.

Κατά τα άλλα το Enimerosi24 από την αρχή υποστηρίζει ότι οι πιθανότητες να αναλάβει την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων ο Νίκος Στραβελάκης ή η Μαρία Σαράφογλου είναι μισές – μισές. Άλλωστε τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Τα μαζεύει ο… γάτος ρεπόρτερ για τον Στραβελάκη

Το σημερινό δημοσίευμα για τον Νίκο Στραβελάκη που «ξεχνάει» ότι ασκούσε καθήκοντα διευθυντή ειδήσεων

 

«ΓΑΤΑ» ρεπόρτερ υποστηρίζει ότι ο Στραβελάκης ασκεί καθήκοντα διευθυντή ειδήσεων στο MEGA!

Εδώ το προχθεσινό δημοσίευμα που υποστήριζε ότι ο Νίκος Στραβελάκης τα τελευταία χρόνια ασκεί καθήκοντα διευθυντή ειδήσεων

—————————————————————————–
Διαβάστε ακόμη: «ΓΑΤΑ» ρεπόρτερ υποστηρίζει ότι ο Στραβελάκης ασκεί καθήκοντα διευθυντή ειδήσεων στο MEGA!
—————————————————————————–

Comments are closed.