Τόλμη και γοητεία

Πρετεντέρης - Ντσούνος - Κούτρας - Κοτταρίδης

Τι κορυφαίο, τι καταπληκτικό! Πλάκα πάθαμε με το τρέιλερ του Πρετεντέρη! Το κάνατε watch; Does not exist! Τον δείχνει στην αρχή του, κάτι κοντινά, κάτι γκρο πλαν, κάτι που φτιάχνει τα μανικετόκουμπα του, άλλο πράγμα! Beauty! Λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνει και τώρα κάπου θα σκάσει και το μαρτίνι! Μέχρι που μπαίνει στο πλατό και ακούγεται το σήμα της «Ανατροπής»… Ξενέρωμα!

Τα εύγε μας
Λοιπόν guys έχουμε και λέμε διάφορα ενίοτε για τα κουλά του Σκάι, αλλά αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Από τα λίγα channels που δοκιμάζουν πραγματικά νέους ανθρώπους, τους δίνουν βρε guys μου ευκαιρίες! Όπως τώρα με τους Κούτρα – Ντσούνο που αναλαμβάνουν εκπομπή. Καλά στο μεταξύ και τι φωτογράφιση! Γκράντε! Τον δε Ντσούνο κάποια στιγμή τον μπερδέψαμε με τον Morrissey! Τέτοια υπερπαραγωγή!

Large
Όπως και να ‘χει τα congratulations μας σε αυτό το κομμάτι στον Σκάι. Διότι βγάζει πρόσωπα, φτιάχνει presenters! Αναδεικνύει. Τελεία και παύλα. Ό,τι και να λέμε, θα δώσει βήμα και chance σε ρεπόρτερ, θα τους κάνει να φανούν, τους μπουμπουνάει γενναιόδωρα μπροστά στην κάμερα.

Ξεκουνήστε
Ορίστε τώρα, με τους Κούτρα – Ντσούνο που κάναμε watch τόσο καιρό στα παράθυρα. Ξαφνικά εκπομπάρχες! Ποιος να τους το ‘λεγε! Α ρε Κοτταρίδη σε λάθος channel βρίσκεσαι! Τόσα χρόνια ο άνθρωπος στον Ant1, τέτοιο ρεπορτάζ, τέτοια στριμωξίδια έξω από το Μαξίμου για τη δήλωση και ακόμα με το ζόρι να μας τον εκσφενδονίσουν σε καμιά σύνδεση! Καλέ αυτόν μπουμπουνίστε τον μας με καμία εκπομπή και βγάλτε δελτίο Τύπου με καμιά hi tech φωτογράφιση! Να χαρούμε κι εμείς τα viewers!

Speechless
Ό,τι διαβάσατε πάντως παραπάνω, ξεχάστε το για την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Μην τα λαμβάνετε υπόψη και μαζέψτε τον! Δεν παίζεται η περίπτωση του! Τον κάναμε watch προχθές το απόγευμα για κανα 10λεπτο και φρίξαμε! Με την τηλεοπτική αγαρμποσύνη του! Το τι κουλαμάρες έριχνε, δεν λέγεται! Δεν περιγράφεται guys μου, φτωχά τα λόγια!

Σόκ και δέος

Για να κάνετε understood χιούμορ black κατά black και κρυάδα που ξεχείλιζε, είχε σε σύνδεση κάποια στιγμή τον ρεπόρτερ Σταύρο Ιωαννίδη για να πει ο έρμος για το πρόστιμο που έφαγε το κυλικείο στη ΔΕΘ για τον καφέ των 8,5 ευρώ. Ε, μας ζάλισε με το «τι με λες ρε φίλε» και «πλάκα με κάνεις»! Jesus Christ ακόμα απορούμε με τον εαυτό μας πώς κάτσαμε μπροστά στην TV πάνω από 5λεπτο εκείνη την ώρα! Ήρωες!

Τι φρούτο!
Καλά, το αποκορύφωμα, εκεί που έπιασε ταβάνι η βλακεία, ήταν όταν έκατσε στήλη άλατος μπροστά στην κάμερα και από πίσω του ακούγαμε την Μαρία Κάλλας. Εδώ τι να πούμε! Η εικόνα μιλά από μόνη της! Κόψτε φάτσα! Καθόταν έτσι για κάμποση ώρα αμίλητος και σεληνιαζόταν με τη ντίβα της όπερας! Τούτος δεν κάνει ενημέρωση guys μου, αλλά σάτιρα! Κομμένος και ραμμένος για κωμωδία ο άτιμος! Επιθεώρηση!

Κόψτε φάτσα Μπογδάνου

Αμπάχα μπούχα να συνέλθουμε και το volume!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.