Τα κανάλια Novacinema μας συστήνουν το νεαρό Batman στη «Gotham»

Τα κανάλια Novacinema μας συστήνουν το νεαρό Batman στη «Gotham»

Πρεμιέρα στις 24/9 για τη νέα σειρά της WB, μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική

Before there was Batman, there was Gotham… Η προϊστορία του Batman, ενός από τους πιο θρυλικούς σούπερ ήρωες της μεγάλης οθόνης, ζωντανεύει μέσα από τη νέα σειρά «Gotham» της Warner Brothers, που θα αρχίσει να μεταδίδεται αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, από τις 24 Σεπτεμβρίου, μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21:00 από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition. Θα είναι επίσης διαθέσιμη σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Η πολυαναμενόμενη σειρά παρουσιάζει τη μάχη του ντετέκτιβ James Gordon με το έγκλημα και τη διαφθορά, στη σκοτεινή πόλη Gotham, και μεταφέρει το θεατή στην αγνή εκδοχή των παιδικών χρόνων του Batman. Μετά τη δολοφονία των γονιών του, Thomas και Martha Wayne, ο μικρός Bruce αποφασίζει να πολεμήσει το Κακό, έχοντας στο πλευρό του τον φίλο και μέντορά του James Gordon, ο οποίος αναλαμβάνει την εξιχνίαση του διπλού φόνου, μαζί με το συνάδελφο του Harvey Bullock.

Η σειρά είναι βασισμένη στους χαρακτήρες της DC Comics και η ιστορία λαμβάνει χώρα στη Gotham πριν «γεννηθεί» ο μεγάλος Batman, ο «σκοτεινός ιππότης». Μέσα από τη σειρά, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα παρακολουθήσουν παράλληλα και τις ιστορίες των αντιπάλων του Batman και διάσημων κακών της DC Comics, όπως των Penguin, Riddler, Catwoman, Joker και Poison Ivy. Δημιουργός της σειράς «Gotham» είναι ο Bruno Heller («The Mentalist», «Rome») και σε αυτήν πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Ben McKenzie, Donal Logue και David Mazouz.

Comments are closed.