Παπούλιας – Σαμαράς στο ραδιομέγαρο της (ΕΡΤ) ΔΤ-ΝΕΡΙΤ;

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Παπούλιας – Σαμαράς στο ραδιομέγαρο της (ΕΡΤ) ΔΤ-ΝΕΡΙΤ;Πυρετώδεις προετοιμασίες γίνονται αυτή τη στιγμή (μεσημέρι Παρασκευής) μέσα και έξω από το Ραδιομέγαρο για να υποδεχθεί τους υψηλούς προσκεκλημένους το μόρφωμα της Αγίας Παρασκευής, με την ευκαιρία της επετείου των 60 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της ΕΡΤ.

Μέσα στους προσκεκλημένους έχουν κληθεί να παραστούν σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Άλλες πληροφορίες του ραδιομεγάρου, αναφέρουν ότι εντός της ημέρας αναμένεται στο κτήριο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη για να έχει μια πλήρη ενημέρωση.

Όλα αυτά που γράφονται είναι πληροφορίες που κυκλοφορούν από το πρωί, στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου από στόμα σε στόμα! Ήδη το προαύλιο του κτηρίου ελέγχεται από την ιδιωτική ασφάλεια και έχουν αποκλείσει με αλυσίδες και μπάρες μέρος του πάρκινγκ για τους προσκεκλημένους.

Δεν γνωρίζουμε αν πράγματι, θα παραβρεθούν οι υψηλοί προσκεκλημένοι. Αλλά για μας μοιάζει με ανέκδοτο, να έρθουν σε μια επέτειο, και έναν φορέα που έκλεισαν με τον χειρότερο τρόπο. Οι άνθρωποι που οργάνωσαν αυτή την επέτειο, δεν είναι μόνο για «δέσιμο» αλλά πρέπει να έχουν και πολλά ψυχολογικά προβλήματα.

Βρε παν-ηλίθιοι του κερατά γιορτάζετε έναν οργανισμό που έχετε κλείσει, και ετοιμάζετε «φιέστα» να γιορτάσετε τι; Ηλίθιοι; Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του μορφώματος μέσα στο ραδιομέγαρο σας λοιδορούν και σας φτύνουν για αυτή σας την ενέργεια, δεν το καταλάβατε;

Παπούλιας – Σαμαράς στο ραδιομέγαρο της (ΕΡΤ) ΔΤ-ΝΕΡΙΤ;

Λέγεται ότι εγκέφαλος και εμπνευστής ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του μορφώματος, που πρόσφατα προήχθη σε «στρατηγό» κατ΄απονομή. Ρε αρουραίοι των υπονόμων, είχατε το θράσος, να τοποθετήσετε χθες και τα διακριτικά της ΝΕΡΙΤ στην πρόσοψη της ιστορικής ΕΡΤ και στην είσοδο ένα μεγάλο …….Νι! Τόση φαντασία;

Δεν μπορώ να φανταστώ, ανεξάρτητα αν είναι αλήθεια η ψέματα ότι μπορεί να ανέβει στο ραδιομέγαρο ο άνθρωπος που έδωσε εντολή να πέσει το «μαύρο», και έκλεισε την ΕΡΤ σε εκδηλωσή της. Αυτοί που κυκλοφόρησαν τέτοιες πληροφορίες δολοφόνησαν για πολλοστή φορά τον ιστορικό φορέα!

Προσέχετε λεβέντες γιατί η εποχή την ντομάτας είναι στο φόρτε της…. Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας, με φόντο το πάλε ποτέ ΕΙΡ!

Comments are closed.