Σπυροπούλου VS Καραβάτου

Σπυροπούλου - Καραβάτου

Εντάξει θα πάρουμε θέση! Στο φοβερό και τρομερό ζήτημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της εκπομπής που απέκτησε. Guys; Μια χαρά ήταν το woman! Έχουν πέσει όλα τα κατιναριά του Διαδικτύου και την χώνουν. Τι γέλιο Jesus μου και Christ μου με την κάθε κομπλεξική που βγάζει το άχτι της!

Άσε μας κοπελίτσα μου
Και να σας πούμε και το άλλο; Κάναμε watch αρκετά αποσπάσματα τόσο από την Σπυροπούλου του Alpha, όσο και από την Καραβάτου που πήγε στο «Ε». Και τι έχουμε να πούμε; Πού καταλήξαμε; Άσε μας κοπελίτσα μου! Για την τελευταία!

Μπίχλα
Όχι ψάξτε, βρείτε για παράδειγμα τις ενάρξεις από τις δύο εκπομπές χθες που ξεκίνησαν και συγκρίνετε. Στον Alpha η τύπισσα μες στην ομορφιά και τη φρεσκάδα – και την κουλαμάρα της βεβαίως βεβαίως αλλά νέο πρόσωπο βρε guys μου σημαντικό! – … και στο «E» βλέπεις το πρώτο γκρο πλαν της presenter Καραβάτου… και σου σκάει όλη η μπίχλα!

Σκασίλα μας
Με αυτό το ύφος μόνιμα της χαράς και συγκίνησης έτοιμη να κλάψει, να δακρύσει, να τρεμοπαίξει η φωνή της και να μας λέει πόσο πολύ χαρούμενη είναι που βρίσκεται εκεί μπλα μπλα μπλα μπλα. Σκασίλα μας! By the way, όλοι εκεί στο «E» έχουν αυτή την ατελείωτη χαρά για τον απλούστατο λόγο, ότι βρέθηκε channel και έχουν δουλειά! Αλλιώς θα ήταν στα αζήτητα. Ε, και αυτό τους δένει… Σαν κόλλα uhu!

Η συμπόνια και ο τρόμος της TV ανεργίας. Όχι καμία… έκρηξη δημιουργικότητας. Μακριά από μας!

Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι
Και πόσο μπλιαξ, ήδη από τους τίτλους σού σκάει η εργασιακή μπίχλα, τού να βγαίνει ζευγάρι με τον άντρα της. Καταϊδρωμένη! Το κάνανε Λιάγκας – Σκορδά πέτυχε, το βασάνιζαν προφανώς και αυτοί χρόνια… Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν, όταν σταμάτησαν να μας πρήζουν στα interviews τους για το πόσο δύσκολο ήταν για την “Κατερίνα” ούσα έγκυος που της έκοψαν την εκπομπή στον Alpha. Hello πια! Η πρώτη και μοναδική απολυμένη είναι στο country;

Έλεος
Α και μην ακούσουμε Jesus μου και Christ μου πια για το πώς απέκτησε η Σπυροπούλου την εκπομπή και έγινε ξαφνικά presenter. Βαρεθήκαμε! Πόσο boring! Λες και όλες οι υπόλοιπες guys μου μεσημεριανούδες, πρωινατζούδες και δε συμμαζεύεται, μπήκαν στο ελληνικό television με ΑΣΕΠ!

Αμπάχα μπούχα είπαμε; Άντε γεια και wind στα πανιά!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.