Όχι πόνο και δάκρυα για την ΕΡΤ!

ΝΕΡΙΤ

Μόνο για αυτούς που έριξαν τη σφαίρα… στην καρδιά της! Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις!  

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες των εργαζομένων-διμηνιτών- τριμηνιτών, του Ραδιομεγάρου, στην αδιαφορία που έδειξαν, όταν μια ιστορική επιγραφή, της ΕΡΤ κατέβηκε τα ξημερώματα των βαΐων του περασμένου χρόνου. Με εντολή στα «γιουσουφάκια» από τον σουλτάνο Παντελή Καψή, και τους «μαχαραγιάδες» Μαξίμου και Χαριλάου να απολαμβάνουν τον άργιλε τους, όπως ο Νέρωνας τη φωτιά στη Ρώμη (αλλά η ρώμη ξαναχτίστηκε!), η αντίστροφη μέτρηση για τη διάλυση της ΕΡΤ είχε αρχίσει. Την προηγούμενη Πέμπτη, της έριξαν τη χαριστική «βολή» με εντολή κάποιων υποκειμένων και ανιστόρητων «νονών» της νύχτας.

Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τους εντολείς ενός τέτοιου αποτρόπαιου ιστορικού εγκλήματος. Στη θέση της ΕΡΤ που έμενε κενή στην πρόσοψη του κτιρίου, ανήρτησαν μια κακόγουστη επιγραφή με τα αρχικά.. ΝΕΡΙΤ (Νέα Εταιρία Ρουφιάνων Ινστρουχτόρων Τηλεόρασης). Οι άνθρωποι, που επινόησαν το λογότυπο και την αλλαγή, δεν πρέπει να έχουν καμιά επαφή με το περιβάλλον(!!!). Έβαλαν τη λέξη (Internet) λες και η Ελλάδα με την πλούσια ελληνική γλώσσα και παράδοση, έχει καμιά σχέση με το Internet.

Η ξενομανία, στο απόγειο της, σε έναν δημόσιο οργανισμό. Λεβέντες της «δεκάρας», αλλάξτε ΔΕΗ, ΟΣΕ, ΕΤΕ, ΤτΕ, ΟΛΠ, και ΟΤΕ, που ούτε οι Γερμαναράδες που τον αγόρασαν δεν τόλμησαν… να αλλάξουν λογότυπο!

Η ευθύνη του προσωρινού προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου, που είναι γέννημα θρέμμα της ΕΡΤ, που χάρη στη μητέρα του και διευθυντικού στελέχους της τον πήρε στην αγκαλιά της, είναι και αυτός ένας από τους ηθικούς αυτουργούς, αφού δεν περίμενε πρώτα να φύγει και να ρίξουν οι άλλοι τη χαριστική βολή!

Αλλά τα γουρούνια αγαπητοί φίλοι όλα έχουν την ίδια μούρη! Και εδώ δεν μπορώ να μην αναφέρω τους εμπνευστές και πρωτεργάτες, της διαγραφής μιας ιστορίας, που δεν παραγράφεται, με ανούσιες και ηλίθιες αποφάσεις, όπως αυτή της ΕΡΤ. Τα πρόσωπα αυτά, ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους και που θα τους κατατάξει η ιστορία. Στο πλευρό του Μεταξά η του Καντάφι; Διότι είναι οι μόνοι που τόλμησαν να κλείσουν δημόσιο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό φορέα.

Πρωταγωνιστές: Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Στουρνάρας, Δημήτρης Σταμάτης, Σίμος Κεδίκογλου Γιώργος Μουρούτης, Μενέλαος Δασκαλάκης, Παντελής Καψής, Γκίκας Μάναλης, Βίκυ Σουλτανιά, Αφροδίτη Γουγά, Βασίλης Θωμόπουλος Αρίστων Κοντιζάς, Χρήστος Κουπελίδης και μια ομάδα από γιουσουφάκια, που έπαιξαν το ρόλο των «τζιχαντιστών».

Σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε τους 152 βουλευτές που ψήφισαν νόμο και ονομασία. Επίσης και 32 βουλευτές της ΝΔ που ζητούσαν την είσοδο των ΜΑΤ. Τον Άδωνι Γεωργιάδη υπέρμαχο του «λουκέτου», την Σοφία Βούλτεψη και την φωτεινή Πιπιλή. Να προσθέσουμε και τις τελευταίες διοικήσεις που δεν έκαναν τίποτα, για να σώσουν την ίδια την τιμή τους. Το εποπτικό συμβούλιο του κ. Φορτσάκη και το ΔΣ του κ. Προκοπάκη.

Και ένα ερώτημα για όλους εσάς κύριοι:

Είστε όλοι σας ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα της ΝΕΡΙΤ; (Νέα Εταιρία Ρουφιάνων Ινστρουχτόρων Τηλεόρασης;).

Θα πρέπει να ντρέπεστε με το αποτέλεσμα και την κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης. Αφού ασελγήσατε επάνω της με τον πιο βάναυσο τρόπο, την εγκαταλείψατε, αιματοβαμμένη και μαυροφορεμένη στα χέρια…μαφίας φατριών και αντιμαχόμενων ομάδων. Την ώρα μάλιστα, που εκκρεμούν εκατοντάδες δικαστικές αποφάσεις και η εισαγγελία ερευνά, οικονομικά σκάνδαλα, παράνομες προσλήψεις και κακοδιαχείριση.

Η κατάληψη στο Ραδιομέγαρο από εντεταλμένους κηφήνες που διόρισε η συγκυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών μέσα από μια ανύπαρκτη υπηρεσία τηλεόρασης που έστησε στο πόδι, πρέπει να σταματήσει αμέσως. Όσο παραμένουν στις θέσεις τους οι εντεταλμένοι υπάλληλοι, τόσο μεγαλύτερη δυσοσμία αναδύεται και μεγαλώνει η οικονομική ζημιά του δημοσίου και τα χλεύη ανά την υφήλιο!

Η επιγραφή της ΕΡΤ στην πρόσοψη του κτιρίου πρέπει να επανέλθει άμεσα και οι τηλεοπτικές οθόνες να γεμίσουν με το λογότυπο της ΕΡΤ, μαζί με όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες στο συνολό τους. Να τεθούν σε λειτουργία, και μετά να γίνει η εκκαθάριση, ανοίγοντας νέους δρόμους στην ιστορία της «κρατικής» δημόσιας τηλεόρασης!

Με μια αληθινή και αξιοκρατική επαναλειτουργία. Τη συμφωνία όλων των κομμάτων, και μέσα από τα πρόσωπα που έδωσαν τη ζωή τους και έστησαν αυτόν τον γίγαντα, που εδώ και χρόνια κρατούν αιχμάλωτο οι εκάστοτε κυβερνήσεις, θα αποκτήσει και πάλι τη λάμψη που του αξίζει αποβάλλοντας τις παλιές αμαρτίες!

Όλα αυτά πρέπει να γίνουν σήμερα αύριο, πριν πάμε σε εκλογές. Δεν πρέπει να χαθεί χρόνος. Αν καθυστερήσει η κυβέρνηση Σαμαρά, και αυτό το πράξει η επόμενη, θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και χρήμα. Κάποιοι τότε, θα πρέπει να λογοδοτήσουν, πριν έρθει ο επόμενος «Μάης» με ποικιλία ανοιξιάτικων πολύχρωμων «λουλουδιών!».

Μέχρι τότε όμως, το σήμα της ελεύθερης και αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ σε ραδιόφωνο και τηλεόραση θα έχει καλύψει όλη την Ελλάδα! Αφού, οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των απολυμένων τεχνικών της ΕΡΤ, κατάφεραν μέχρι σήμερα να εκπέμπουν το τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ3 αναλογικά και ψηφιακά σε: Θεσσαλονίκη συχνότητα 37, Ανατολική Αττική, Λαμία, Καρπενήσι, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο, Ζάκυνθο, Πύργο, Πάτρα, Αίγιο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Κύθηρα, Εύβοια, Κυκλάδες Κρήτη. Παράλληλα το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ελεύθερης και ανοιχτής ΕΡΤ των απολυμένων-εργαζομένων εμπλουτίζεται συνεχώς, με νέα προγράμματα και εκπομπές.

Καλά ξυπνητούρια κύριοι της συγκυβέρνησης. Και:

Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις, εκεί που πάει να σκύψει, με το σουγιά στο κόκαλο, με το λουρί στο σβέρκο. Να τη…να τη…πετιέται από ξαρχής, κι αντρειεύει και θεριεύει, και καμακώνει το θεριό, με το καμάκι του ήλιου!

Άντε γεια!

Comments are closed.