Ο Ιαβέρης Καρούτζος του ΕΔΟΕΑΠ εναντίον… εργαζόμενης καθαρίστριας

Και άλλες ιστορίες καθημερινής τρέλας!

Ελένη Σπανοπούλου

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Συνάδελφοι,

Στο Διαδίκτυο διακινείται μεθοδευμένα “είδηση” περί ύπαρξης δήθεν απόφασης ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ για μήνυση κατά παντός υπευθύνου σε θέμα ασθένειας εργαζόμενης καθαρίστριας μας.

Ενημερώνω ενυπόγραφα και υπεύθυνα οτι τέτοια ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!

Η “είδηση” είναι στημένη και εκφράζει την σφοδρή επιθυμία μειοψηφίας μελών του ΔΣ (Σομπολος – Καρούτζος – Ζαφειροπούλου) να πάει στον εισαγγελέα η υπόθεση άρρωστη εργαζόμενης στον ΕΔΟΕΑΠ, που με απόφαση της Διοίκησης Κιάου, (2007), όπως ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΑΣ, έκανε χρήση των ιατρείων και εργαστηρίων μας, ενώ με έγγραφη δική μου άδεια και γνωμάτευση γιατρού πήγε τον Ιούνιο του 2010 στο Σισμανόγλειο, με παραπεμπτικό μίας ημέρας και με αφόρητους πόνους,  μόνο για λιθοτριψία.

Ø Το κόστος αυτής της ΕΚΤΑΚΤΗΣ περίπτωσης ήταν 812€.

Ø Από υπηρεσιακή αβλεψία μόνο, δόθηκε ο πρώτος   διαθέσιμος αριθμός ΚΕΝΟΥ Μητρώου, αντί για τον ΑΜ της εργαζόμενης, που απο το 2009 ήταν ο 99999-27.

Ø Το λάθος διορθώθηκε το επόμενο πρωί από τη Μηχανοργάνωση μας.

Ø Το συνολικό κόστος των εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν ΜΟΝΟ σε έκτακτες περιπτώσεις ασθένειας εργαζομένων στο Ταμείο μας , από το 2007 μέχρι το 2014 είναι συνολικά 4300€, σε 7 χρόνια, για 61 περιπτώσεις.

Ø Την ορθή, διοικητικά και ανθρώπινα , απόφαση της Διοίκησης Κιάου για χρήση των ιατρείων και εργαστηρίων απο γιατρούς μας και καθαρίστριες επιβεβαίωσε το φετινό Ιούνιο με απόφαση της ΚΑΙ η σημερινή Διοίκηση, δίνοντας, όμως, προσωπικό κωδικό Μητρώου σε ΌΛΟΥΣ τους εργαζόμενους μας ασφαλισμένους στο ΤΣΑΥ και στο ΙΚΑ.(σύνολο 85 κωδικοί).

Ø Ήδη, φύλακας του ΕΔΟΕΑΠ, μισθοδοτούμενος από ιδιωτική εταιρεία και ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, νοσηλεύτηκε – και πολύ σωστά – για ξαφνική ασθένεια κάνοντας χρήση του κωδικού 99999-61 με εντολή της Πόπης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ!

Ø Το θέμα ανακινεί και υποκινεί με την ανοχή Σόμπολου και με διατεταγμένους ελέγχους, ως άλλος Ιαβέρης   ο νεόκοπος ΓΓ απειλώντας με εισαγγελέα.

Δεν κατόρθωσε, όμως, να πείσει το ΔΣ, παρά τις απαράδεκτες ανακριτικές μεθόδους που χρησιμοποίησε στους υπαλλήλους μας.

ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ ήταν και παραμένει ότι όποιος εργάζεται στον ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να μπορεί σε περίπτωση ασθένειας και μάλιστα σε έκτακτο περιστατικό να έχει την πρωτοβάθμια περίθαλψη μας από τους γιατρούς μας και τα εργαστήρια μας.

Για μένα μια άρρωστη καθαρίστρια μας είναι ίση με ένα γιατρό ή δημοσιογράφο…

Και έτσι θα την υπερασπίζομαι σε όλη μου τη ζωή!

Εκείνοι που δέχονται καφέ από τα χέρια της, αλλά όταν αρρωσταίνει τη στέλνουν στον καιάδα του ΙΚΑ δεν αξίζουν να λέγονται Άνθρωποι!

Μόνο ντροπή και αηδία νοιώθω για την υποκρισία και την εκδικητικότητα   μελών του ΔΣ που με χαλκευμένα ψεύδη και παραπληροφόρηση χτυπούν το σαμάρι γατί δεν μπορούν να χτυπήσουν τον γάιδαρο…

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, όπως πάντα, την όποια ευθύνη μου αναλογεί εκ της θέσεως μου και ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΏΜΗ από όλους σας γιατί αναγκάζομαι να σας απασχολήσω με τόσο παράδοξα και ελάσσονα ζητήματα διοίκησης.

Δυστυχώς, τα στήνουν μεθοδευμένα και εκδικητικά οι παραταξιακοί συνδικαλιστές του ΔΣ για να δικαιολογήσουν :

1.     Την ανυπαρξία έργου (2013-2014)

2.     Την ολοφάνερη αδυναμία τους, ενάμιση χρόνο τώρα, να αποδείξουν όσα συκοφαντικά υποστήριζαν εναντίον της Ενωμένης Διοίκησης Σπανοπούλου!

Διότι, ούτε ο έλεγχος του κου Πεπόνη , ούτε οι Ορκωτοί βρήκαν κάτι που θα μας οδηγούσε στην αγχόνη…

Εννοώ την αγχόνη, που πριν καν την απαγγελία κατηγοριών έστησαν για μας, από την Άνοιξη του 2012, υπακούοντας στις επιθυμίες γνωστών άγνωστων κύκλων της συγκυβέρνησης, της ΤτΕ του PSI και άθλιων καρεκλοκένταυρων της ΕΣΗΕΑ.

Είδαν κι απόειδαν οι αριστεροδέξιοι λαϊκιστές και ψάχνουν στα άχυρα βελόνα για να μας ματώσουν…

Κι όταν δεν τη βρίσκουν στην έντιμη υπογραφή του ΜΑΡΚΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ή στη συνταγή 7€ (επτά!) για μια ένεση σε μια άρρωστη καθαρίστρια ε! τότε ρίχνουν οι ίδιοι μια… βελόνα στα άχυρα και μετά καλούν τον εισαγγελέα να τη βρει!

ΝΙΣΑΦΙ ΟΜΩΣ!

Αυτές είναι ασφαλίτικες μέθοδοι και κίτρινη δημοσιογραφία, που θα αντιπαλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, όχι μόνο για όσα πιστεύω και για το Δίκαιο στον ΕΔΟΕΑΠ όλων μας,

αλλά και για την τιμή και την αξιοπρέπεια του ονόματος μου!

Ελένη Σπανοπούλου 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την ξεκάθαρη τοποθέτηση μου στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ για τη μεθόδευση απομάκρυνσης του ΜΑΡΚΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΓ Ας πει κάποιος στον αστείο ΙΑΒΕΡΗ Καρούτζο του ΕΔΟΕΑΠ ότι ο Γιάννης Αγιάννης πέθανε σε βαθιά γεράματα ….

Comments are closed.