Νικήτρια η Μενεγάκη, βυθίστηκαν Τατιάνα, Ηλιάκη, ισόπαλα τα δελτία ειδήσεων

Μενεγάκη - Τατιάνα - Λιάγκας - Ηλιάκη

Νικητές και ηττημένοι από τις χθεσινές πρεμιέρες

Αποκάλυψη ήταν η χθεσινή ημέρα σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης, τόσο για τις πρεμιέρες όσο όμως και για τα προγράμματα που ήταν ήδη στον «αέρα» και ξαφνικά απέκτησαν ανταγωνισμό. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η περίπτωση της Τατιάνας Στεφανίδου που δέχθηκε μεγάλη ήττα με το που εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: με τη νέα εκπομπή του STAR  «Μία» μετά βίας να αγγίζει το 10,3%, ενώ η εκπομπή του ALPHA «Ελένη» ξεκίνησε δυναμικά με 22,7% και 32,2% στα νεανικά κοινά.

Σημαντική πίεση όμως δέχθηκε και το lead in του MEGA με το που ξεκίνησε το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα τα ποσοστά του «Όνειρο ήταν» συμπιέστηκαν στο 19%, ενώ το lead in του ΑΝΤ1 στην πρεμιέρα του σημείωσε 24%.

Ως προς τα κεντρικά δελτία ειδήσεων οι διαφορές μεταξύ MEGA και ΑΝΤ1 είναι αμελητέες. Η πρεμιέρα του μεγάλου καναλιού με τη Μαρία Σαράφογλου σημείωσε 20,1% ενώ του ΑΝΤ1 20,2%. Αξιοσημείωτη όμως αντοχή έδειξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR που σημείωσε 16%, αποδεικνύοντας ότι το έλλειμμά του έχει να κάνει αποκλειστικά με το ότι δεν έχει ισχυρό lead in όπως οι άλλοι δύο ανταγωνιστές του.

Η επόμενη εκπομπή μετά της Τατιάνας Στεφανίδου που καταποντίστηκε στην πρεμιέρα της ήταν το «Αυτά είναι» του ΣΚΑΙ με την Μαρία Ηλιάκη που σημείωσε 8%!

Αντίθετα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συνεχίζουν την παράδοση με τα υψηλά νούμερα σημειώνοντας στη χθεσινή πρεμιέρα τους 41,8% στο γενικό μέσο όρο και 43,5% στα νεανικά κοινά!

Η εμφάνιση του ζεύγους στον ανταγωνισμό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν μεγάλη πίεση τα ενημερωτικά προγράμματα που βρίσκονται «απέναντί» τους, δηλαδή, η Πόπη Τσαπανίδου με το «Live U» στο STAR σημειώνοντας 10,5%, η Άννα Μπουσδούκου με το «Τώρα» στον ΣΚΑΙ σημειώνοντας 10,4% και φυσικά οι «Αταίριαστοι» που ακολουθούν οι οποίοι όμως είχαν από πριν πρόβλημα σημειώνοντας 7,7%.

Τέλος με το δεξί ξεκίνησε και η πρεμιέρα του «Κάτι Ψήνεται» στον ALPHA σημειώνοντας 15,8% στον γενικό μέσο όρο, ενώ τερμάτισε πρώτο στη ζώνη των 8 στα νεανικά κοινά με 19,3%.

Comments are closed.