Κάποιοι θέλουν «τζάμπα» (με 9 ευρώ κατά τη ΝΕΡΙΤ) να δουλεύουν οι εργαζόμενοι στη ΝΕΡΙΤ !

Νίκος Κούτρικας

-Του Νίκου Κούτρικα-

Δεν ξέρω αν τα “εννέα ευρώ” ανά εργαζόμενο θεωρείται σπατάλη στη ΝΕΡΙΤ πάντως ξέρω με βεβαιότητα ότι χιλιάδες ευρώ είχαν στην τσέπη τους οι παραγωγοί για την κάλυψη των πολιτικών αρχηγών τόσα χρόνια στην παλιά ΕΡΤ με σκοπό την “άρτια” τηλεοπτική μετάδοση όλων των πολιτικών κομμάτων….

Σήμερα τα ποσά είναι “ασήμαντα” στη ΝΕΡΙΤ και “ανάξια λόγου” και εν δυνάμει εξυπηρετούν σκοπιμότητες σε πολλαπλά επίπεδα όταν αναφέρονται “δήθεν σπατάλες” ως καταγγελίες.

Ας ασχοληθούν οι “ειδήμονες” με το τι θα απογίνουν οι εργαζόμενοι της ΔΤ που εξασφάλισαν και πάλι μια ολιγόμηνη παράταση στο ραδιομέγαρο αφού συντονισμένα ευτυχώς όπως έμαθα στο παρασκήνιο οι νέοι συμβασιούχοι αορίστου χρόνου θα πιάσουν δουλειά από τον καινούργιο χρόνο κατά τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο!

Περίεργη θα έλεγα είναι και η τοποθέτηση στη Καθημερινή του κ. Μακρυδημήτρη κατά του πρύτανη Φορτσάκη ότι οι αποφάσεις του εποπτικού είναι άκυρες….

Νομίζω ότι όσο πλησιάζει ο καιρός για την τοποθέτηση μιας ακόμα νέας διοίκησης τα πνεύματα “αγριεύουν” και πάλι στην Αγία Παρασκευή.

Κάποιοι πάντως θεωρούν ότι “καταξοδεύτηκε” η ΝΕΡΙΤ στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και ιδιαίτερα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μια ακόμα φορά όμως η ουσία χάθηκε στη μετάφραση αφού όλα τα θέματα στη ΝΕΡΙΤ λύνονται με “εσωτερικές μεθοδεύσεις” που πολλές φορές έχουμε συνηθίσει να δημιουργούν αδιέξοδα και ένταση.

Αυτή την φορά όμως δεν έγινε έτσι, η διοίκηση έδωσε συντονισμένα “εξηγήσεις με τη μορφή ανακοίνωσης” που συμπεριλαμβάνουν όλα τα νούμερα που ξοδεύτηκαν…. στην ομιλία Σαμαρά.

Ας ρωτήσουν όμως κάποιοι τον οικονομικό διευθυντή πόσα εκατ. ευρώ είναι “παρκαρισμένα” στο ταμείο και πόσοι πρώην εργαζόμενοι της κρατικής ραδιοτηλεόρασης “πεινάνε” κυριολεκτικά απομονωμένοι στη μάστιγα της εποχής την ανεργία.

Όσο για το κόστος της ομιλίας Σαμαρά η ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ δίνει την απάντηση στις απορίες κάποιων που σίγουρα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ένταση και τίποτα άλλο….

Comments are closed.