Ο παράνομος Φορτσάκης στη μπανανία της (ΕΡΤ) ΔΤ-ΝΕΡΙΤ αποφασίζει για όλα! Η Σοφία θεατής!

Σοφία Βούλτεψη

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Σοφία Βούλτεψη στον ΑΝΤ1: «Μακρυδημήτρης-Μορώνης, Δεν παραιτήθηκαν εξαιτίας του κοψίματος της ομιλίας Τσίπρα από τη ΔΕΘ, αλλά παραιτήθηκαν εξαιτίας της ανικανότητας και της αναποτελεσματικότητάς τους πίσω από ένα ανύπαρκτο γεγονός».

Κορίτσι μου, επικοινώνησες με το μυαλό σου πριν ξεστομίσεις αυτό το ανέκδοτο δημόσια; Ξέρεις τι σημαίνει τηλεόραση; Δούλεψες ποτέ σε τέτοιο μέσο; Τώρα κατάλαβα γιατί η Σοφία θα μιλούσε και με τη «γάτα» του Θωμόπουλου, όπως έχει η ίδια ομολογήσει!!! Αντώνη, έχεις συνειδητοποιήσει με τι πρόσωπα κυβερνάς; Την ώρα που οι παρανομίες στο μόρφωμα και η δυσοσμία, που βγαίνει από το μέγαρο φτάνει στο Μαξίμου, μιλάς Σοφία για ανικανότητα και πρόσωπα που προσπάθησαν να βάλουν μια τάξη; Ρε Σοφία, κρατάς Φορτσάκη που είναι παράνομος και κάνεις «κολιγιά» με Θωμόπουλο, και μιλάς για ανικανότητα, προσώπων που υπερασπίστηκαν την αξιοπρέπειά τους;

Μάθε πρώτα ότι ο Φορτσάκης βρίσκεται παράνομα στο ΕΣ-και όλες οι αποφάσεις του είναι παράνομες- και το Εποπτικό Συμβούλιο έχει μείνει με 4 μέλη από τα 7 και δεν έχει δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις. Δες το πρόσωπό σου στον καθρέφτη και μετά κάνε κριτική και μίλα για «ανίκανους».

Με βάση εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας:

Αριθ. Πρωτ. Φ.122.1/178/63075/Β2/03-06-2011/ΥΠΔΒΜΘ ο κύριος Φορτσάκης από τη στιγμή που εξελέγη πρύτανης έπρεπε να έχει αποχωρήσει. Λέει η εγκύκλιος: «…η ιδιότητα του Πρύτανη, Αντιπρύτανη, Κοσμήτορα, Προέδρου και Αντιπροέδρου Διοικούσης επιτροπής για τα μέλη ΔΕΠ είναι ασυμβίβαστη με κάθε εξωπανεπιστημιακή απασχόληση καθώς και με την κατοχή έμμισθης θέσης στο δημόσιο η ιδιωτικό τομέα(…)». Μπορείτε να διαβάσετε όλοι την εγκύκλιο και τους νόμους. Πώς λοιπόν κυρία Σοφία Βούλτεψη επιτρέπετε αυτή την παρανομία;

Να σας πω λοιπόν εγώ. Αν και η θητεία του ΕΣ έχει λήξει και παραμένει με μια προσωρινή παράταση, χωρίς Χωμενίδη, Σιμόπουλο και Καρυτινό, που ποτέ δεν πήγε στο συμβούλιο, μένουν 4 μέλη μαζί με τον παράνομο πρόεδρο. Ο Φορτσάκης διορισμένος από τον Αρχισουλτάνο που δεν μπόρεσε να μπει στην Ευρωβουλή, έχει εντολή να ασκεί αυτός τη διοίκηση και να κάνει ό,τι θέλει. Αφού διόρισε τους γενικούς διευθυντές, που τους ελέγχει απόλυτα-γνώριζε και για το πτυχίο Θωμόπουλου (έχουμε δώσει εντολή στον πουαρώ να ψάξει μήπως και το βρει)-διόρισε παράνομα και τον προσωρινό πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ Πέτρο Μάη. Είναι δική του επιλογή. Άλλωστε διαρρέουν ότι θα είναι και ο επόμενος πρόεδρος. Να το δούνε και αυτό τα μάτια μας. Θα έχουμε να γράφουμε, μέσα από το αρχείο μας για πολλούς μήνες με τα κατορθώματά του, τα χρόνια που βρισκόταν στην ΕΡΤ, «στενός» συνεργάτης του Γιάννη Τζανετάκου και Κώστα Σπυρόπουλου!

Ποιος να αντιδράει; Η Καραπαναγιώτη, ο Ζούλας η Δαμιανίδη, ή ο αδιάφορος Καρυτινός; Από τον Ανδρέα Ζούλα υπήρχε μια ελπίδα να αντιδράσει για να διαφυλάξει την αξιοπρέπειά του μετά τις επιστολές, αλλά είναι λίγο δύσκολο. Ο Φορτσάκης έχει τον τρόπο του να τους «μαντρώσει». Μακάρι να δείξει κάποιο μέλος ευαισθησία και να μην δώσει τη συγκαταθεσή του σε παρανομίες που ενέχουν και ποινικές ευθύνες.

Την ώρα που όλα είναι διαλυμένα, και ο Αντώνης Σαμαράς ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή, για να συνεχίσει να απαγορεύει στους Έλληνες να ονειρεύονται, τα «ποντίκια» βγήκαν παγανιά. Ό,τι προφθάσουν. Τα μεγάλα ρουσφέτια γίνονται πάντα στην αναμπουμπούλα και τις «εκλογές»!!!

Σοφία δύσκολες εποχές για πολιτική καριέρα!

Ακολουθεί ολόκληρη η εγκύκλιος

Ο παράνομος Φορτσάκης στη μπανανία της (ΕΡΤ) ΔΤ-ΝΕΡΙΤ αποφασίζει για όλα! Η Σοφία θεατής!

Ο παράνομος Φορτσάκης στη μπανανία της (ΕΡΤ) ΔΤ-ΝΕΡΙΤ αποφασίζει για όλα! Η Σοφία θεατής!

Comments are closed.