Απωθημένα

Απωθημένα

Το μυστήριο της Αμφίπολης μπορεί να μην λύθηκε, μας λύθηκε όμως η απορία τού τρέιλερ του John Πρετεντέρη για τη φετινή σεζόν! Εκείνο, θυμάστε, που βγήκε φιγουρίνις με τα γκρο πλαν του και λίγο έλειψε να σκάσει μύτη με το μαρτίνι και την ελιά! Ε, guys; Τον Σταύρο Θεοδωράκη λιγουρευόταν προφανώς ο άνθρωπος και με το που έφυγε από το Mega για την πολιτική ο πρώην journalist, όρμησε να του πάρει τη θέση!

Καλησπέρα, καλησπέρα
Και κάπως έτσι εξηγείται, η today του – διαφορετική – πρεμιέρα που έχει προκαλέσει σάλο! Βγήκε στους δρόμους, περιπλανήθηκε και έγινε πρωταγωνιστής! Τον μπαγάσα! Και εμείς νομίζαμε ότι τράβαγε ζόρι με τον Χατζηνικολάου απέναντι! Τελικά, ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν πάντα το κρυφό TV «αμόρε» του και εκδηλώθηκε! Μαζί του! Στηρίζουμε τους ανθρώπους που κάνουν το dream τους πραγματικότητα!

Ζαλιστήκαμε
Η μπηχτή της μπηχτής φέτος στο ελληνικό television. Τι έγινε βρε guys; Όπου και να γυρίσουμε, ακούμε υπονοούμενα και μηνύματα, σαρκοβόρα και μοχθηρά! Ξεχωρίσαμε τις ενάρξεις από τις δύο πρεμιέρες του Σαββατοκύριακου, του Joy και του JoinUs, σε Mega και Σκάι αντίστοιχα. Αμφότερες, έστελναν απανωτά τα… sms τους!

Είμαστε ένα μεγάλο TV χωριό
Την έλεγαν βασικά στην ομάδα την αντίπαλη, χρησιμοποιώντας την εκπομπή, αντί να σηκώσουν κανα τηλ και να εκτονωθούν! Που μπορεί και να το είχαν κάνει δηλ. αλλά να ήθελαν και την TV συνέχεια για μεγαλύτερο… πόνο! Απόλαυση πάντως και το εκλεπτυσμένο ξεκατίνιασμα!

Οέο;
Η άλλη τώρα, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη η διευθύντρια προγράμματος Σκάι, πού ακριβώς έστελνε το… sms της λέγοντας στην παρουσίαση του channel την προηγούμενη εβδομάδα: «Αντί για το κουτσομπολιό φέτος επιλέξαμε τη σάτιρα»; Απορία μεγάλη το έχουμε!

Επίπεδο τρίτο υπόγειο
Διότι βρε guys μας, δεν την πετάς αυτή την κοτσάνα όταν είσαι σε ένα σταθμό όπως ο Σκάι, που δεν έχει παράδοση στο κουτσομπολιό (όπως το Star) αλλά στην ενημέρωση! Και επιλέγεις να αμολήσεις αυτή τη μπαρούφα σε ολόκληρη παρουσίαση για να… την πεις σε ποιον; Στην Λαμπίρη; Και από την άλλη (γιατί μπάζει από παντού η βλακεία) ποια δεν κάνει δηλ κουτσομπολιό; Η Ηλιάκη; Και κάνει σάτιρα;… Να μας έλεγε για το Μπογδάνο, να το καταλάβουμε!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και το volume folks!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.