Γκντουπ!

Σεφερλής - Λιάγκας - Κωστόπουλος

Αρχικά να το πούμε και να το ξεκαθαρίσουμε. Φαν του Μάρκου Σεφερλή δεν ήμασταν. Ούτε έξω από τα θέατρα του δεν έχουμε περάσει, στο δε television αλλάζαμε πάντα το channel όταν εμφανιζόταν! Ωστόσο, αυτό που έκανε την εβδομάδα που μας πέρασε ο τύπος στη νέα πρωινή εκπομπή του Mega, πραγματικά guys όσο το χαζέψαμε, μας κέρδισε. Και πιο πολύ τι; Ότι δεν είχες το κατιναριό να σου σκάει σαν τυφώνας, όπως στη μπίχλα των Λιάγκα – Σκορδά απέναντι!

Contrast που κόβει την ανάσα
Έκανες watch πχ ένα βίντεο από ένα κοσμικό event την προηγούμενη ημέρα και δεν είχες στο σχολιασμό με το που τέλειωνε, τον Λιάγκα και τη Σταμάτη να το τραβάνε από τα μαλλιά για να αμολήσουν την τρασαδούρα ατάκα και την ίντριγκα που θα παίζει στα μπλόγκια, προκειμένου να δουν την αφεντομουτσουνάρα τους. Μεγάλη υπόθεση αυτό το clean που έβγαζε το «Mega με μία»!

Γλέντια στα social media
Και είναι χαρακτηριστικό από τη γύρα στο διαδίκτυο που κάναμε όλη την εβδομάδα, πόσο όλοι γούσταραν τρελά την κατρακύλα τους τις πρώτες μέρες. Μιλάμε για ανείπωτη χαρά! Διότι έχει βγάλει μπούχτισμα στον κόσμο πια, η celebritοβλαχιά τους που ξεχειλίζει! Που νομίζουν τρομάρα τους ότι είναι ο Μπραντ Πιτ και η Ατζελίνα τού country!

Επιτέλους
Την άκουσαν οι τύποι με τα νούμερα που έκαναν τα τελευταία χρόνια… Όσο και να διαρκέσει η πρωτιά του Σεφερλή, το θέμα είναι ότι βρέθηκε επιτέλους ένας να τους κοντράρει και να τους ταρακουνήσει!

Καμία νέα πρόταση
Διότι και ο Κωστόπουλος για να πιάσουμε και του λόγου του, στο βούρκο κυλίστηκε προσπαθώντας να φτάσει τη.. δόξα του Λιάγκα. Τέτοιος στόχος ο πρώην εκδότης! Με το παρελθόν του στα περιοδικά, με την εκπομπή του το «Βράδυ» που είχε μια αμερικανιά ωραία, τα ‘κανε όλα σαλόνι τραπεζαρία ένα και τον κατάπιε η κατινιά και η μπίχλα! Τέτοιο δημιουργικό μυαλό κατέθεσε τρομάρα του στην πρωινή ζώνη!

Ανατολή Δύση
Για τον Σεφερλή, δεν έχεις να πεις κάτι. Γιατί ο άνθρωπος ό,τι και να κάνει, είναι καλλιτέχνης. Μεγάλη υπόθεση! Πραγματικός. Πού να συγκριθεί τώρα με Λιάγκες και Κωστόπουλους. Άλλο εκτόπισμα, άλλη ποιότητα. Ουδεμία σχέση!

Συμπεράσματα
Όποια και αν είναι η πορεία της φετινής χρονιάς στην πρωινή ζώνη, η ουσία είναι ότι ο Σεφερλής είναι δυνατός αντίπαλος και θα κάνει τους απέναντι τρεχάτε ποδαράκια μου! Ό,τι και να δείξει το κοντέρ στο τέλος της σεζόν, το θέμα είναι ότι αποκαλύφθηκε πόσο ο κόσμος έχει σιχαθεί τη celebritοβλαχιά τού ζεύγους και πανηγύρισε την κατρακύλα τους!

Jesus Christ
Κλείνουμε με ένα σχόλιο χαρακτηριστικό. Του πώς εννοεί ο Λιάγκας πια, την ωραία συνέντευξη. Κάναμε watch ένα απόσπασμα από το interview τους με την ηθοποιό Λίνα Σακκά. Η οποία guys μου έχει κάνει το εξής… σκανδαλώδες!

Μπλιαξ
Έχει κάνει που λέτε παιδί, χωρίς να παντρευτεί με το σύντροφο της! Σοκ στον κόσμο του Λιάγκα! Αυτή να τους λέει ότι απλά δεν επιθυμούσε ποτέ το γάμο ως ιδέα και αυτός να τραβάει τέτοιο ζόρι να το κατανοήσει στο σύμπαν του, άλλο πράγμα! Αν έβλεπε εξωγήινο στο country πιο εύκολα θα το καταχωρούσε! Μιλάμε για κόλλημα, να προσπαθεί να της βγάλει κάποιο κουσούρι φόβου κτλ για να εξηγήσει στο μυαλό του, το αυτονόητο. Ότι σε όλους δεν μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Ο ανοιχτόμυαλος που επικαλείται συχνά πυκνά τρομάρα του και το αμερικάνικο television! Βρε ουστ!

Αυτά! Και αμπάχα μπούχα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.