Μυρίστηκαν εκλογές και προετοιμάζονται για τις τηλεοπτικές μάχες! Σε ναρκοπέδιο ο Αντώνης Σαμαράς!

Στούντιο

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Η μυρωδιά των εκλογών που πλησιάζει, θυμίζει την προετοιμασία του κυνηγού, πριν τραβήξει τη σκανδάλη σκοπεύοντας το θήραμα του. Αυτός ο συλλογισμός έρχεται στο μυαλό μου, παρακολουθώντας, πολιτικές εκπομπές που γέμισαν ξαφνικά το τελευταίο διάστημα τις τηλεοπτικές οθόνες. Όλα σχεδόν τα τοπικά κανάλια της Αττικής (και πανελλαδικά), μας βομβαρδίζουν, τις βραδινές ώρες με πολιτικούς και πολιτικές συζητήσεις με επίκεντρο τις εκλογές. Θα γίνουν και πότε; όταν ο Αντώνης Σαμαράς τις ονειρεύεται το..2016;

Τα λαγωνικά των μικρών καναλιών έχουν άλλη άποψη και άνοιξαν τις πολιτικές-προεκλογικές κόντρες αγνοώντας τον πρωθυπουργό. Θα γίνουν σύντομα ή το Μάρτη του 2015; Blue Sky, Extra, Kontra, Action, Aρτ, «Ε», Sbc και άλλα δίκτυα, σέρνουν το χορό των προβλέψεων με πολιτικές παρουσίες και προετοιμάζονται κατάλληλα για να μην βρεθούν εκτός μάχης. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον τόπο. Όλοι γνωρίζουν ότι οι εκλογές είναι προ των πυλών. Τα μικρά κανάλια, ποντάρουν σε μακρά προεκλογική περίοδο και πόλωση των κομμάτων.

Μέσα από την προβολή και στήριξη προσώπων, προσδοκούν οφέλη και άνοιξαν τις πύλες τους για τους «πιστούς», διαλαλώντας το εμπόρευμά τους. Σωστά πράττουν επιχειρηματικά για να επιβιώσουν. Αυτή όμως η εκλογολογία βοηθάει τον τόπο; Ασφαλώς όχι. Ποιος μπορεί να βάλει φρένο, σε κάτι που είναι δρομολογημένο; Κανένας! Το συντομότερο δυνατόν εκλογές, για να δώσει τη λύση ο λαός και όχι Κασσάνδρες, αστρολόγοι, καφετζούδες και δημοσκοπήσεις.

Προβλέψεις «ειδικών», πολιτικά σχήματα, συμμαχίες και παραμύθια, για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα με φόντο την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, μόνο κακό κάνουν. Αυτό ας το έχει υπ΄όψιν του ο Αντώνης Σαμαράς.

Μπορεί να εξουδετέρωσε τη χειροβομβίδα όπως έχει πει και δεν έσκασε στα χέρια του. Τώρα όμως του έχει συμβεί κάτι χειρότερο(!). Είναι παγιδευμένος, μέσα σε «ναρκοπέδιο» και πρέπει να βρει τρόπο να περάσει ανώδυνα πάνω από τις νάρκες. Αν πατήσει σε νάρκη(…) ψήλος στον «κόρφο» του!!!

Όσο καθυστερούν οι εκλογές, τόσο μεγαλύτερο κακό προξενούν στη χώρα μας. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Λύση εδώ και τώρα με προσφυγή στον κυρίαρχο λαό, για να εκφράσει τη βούληση του αφού δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας οι πολιτικοί, για να σωθεί ο τόπος από τη «μέγγενη» των δανειστών τοκογλύφων!

Comments are closed.