Στα άδυτα της ιταλικής μαφίας με τα κανάλια Novacinema!

Στα άδυτα της ιταλικής μαφίας με τα κανάλια Novacinema!

Πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου για τη συναρπαστική σειρά «Gomorra»

Μια αστυνομική δραματική σειρά εμπλουτίζει από τις 4 Νοεμβρίου το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών της Nova. Η συναρπαστική ιταλική σειρά «Gomorra» θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 22:00 από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition. Θα είναι επίσης διαθέσιμη από laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Βασισμένη στο ομώνυμο best-seller του Robertο Saviano, η σειρά «Gomorra» διαδραματίζεται στη Νάπολη, εκεί όπου ο νόμος ελέγχεται από την εγκληματική οργάνωση Καμόρα και ακολουθεί μέσα από τη μάτια του 30χρονου Ciro Di Marzio (Marco D’ Amore), την κυριαρχία της οργάνωσης στην ευρύτερη περιοχή. Ο ίδιος είναι μέλος της μαφίας και δεξί χέρι του νονού, Pietro Savastano (Fortunato Cerlino) και βλέπει την απόλυτη πίστη και αφοσίωση του στην οργάνωση να δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε μεγάλες ιταλικές πόλεις, όπως Νάπολη, Ρώμη και Μιλάνο, καθώς επίσης και στη Βαρκελώνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά «Gomorra», που θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια, έχει εξασφαλιστεί για μετάδοση σε περισσότερες από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Αμερικής. Οι σκηνές που αποτυπώνουν τη σκληρή πραγματικότητα του κόσμου του εγκλήματος, σίγουρα θα συναρπάσουν τους συνδρομητές των Novacinema και θα προσθέσουν δράση και περιπέτεια στα χειμωνιάτικα βράδια της Τρίτης.

Το βιβλίο του Robertο Saviano κυκλοφόρησε το 2006, ενώ το 2008 μεταφέρθηκε αρχικά στη μεγάλη οθόνη, καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και να κερδίσει 28 βραβεία σε διάφορους κινηματογραφικούς θεσμούς. Όπως δηλώνει ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος 8 χρόνια μετά την έκδοση του βιβλίου ζει ακόμα υπό αστυνομική προστασία, «τίποτα από όσα προβάλλονται στη σειρά δεν είναι προϊόν φαντασίας. Η σύνθεση των χαρακτήρων και των γεγονότων είναι διαφορετική, αλλά βασισμένη σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα».

Comments are closed.