Πάτρα: Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του με χαρτοκόπτη και πασάλειψε το πρόσωπό του με αίματα

Τρόμος εν ώρα μαθήματος – σε κατάσταση σοκ οι μαθητές 

Πάτρα: Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του με χαρτοκόπτη και πασάλειψε το πρόσωπό του με αίματα

Στο 8ο Λύκειο Πατρών, στην περιοχή Κουκούλι, συνέβη το περιστατικό χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της 7ης ώρας του μαθήματος και συγκεκριμένα των Αγγλικων, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες.

Όπως επιβεβαίωσε στο PatrasTimes, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο καθηγητής Αγγλικών, συμφώνα με τις μαρτυρίες των μαθητών, βγήκε εκτός εαυτού, όταν δύο από τα παιδιά, στα οποία νωρίτερα δεν υπάκουσαν στην εντολή του να βγουν εκτός της τάξης, επιβάλλοντάς τους ωριαία αποβολή εξαιτίας της φασαρίας που έκαναν.

Τότε σε έξαλλη κατάσταση ο ίδιος, άρπαξε το χαρτοκόπτη και άρχισε να κόβει το χέρι του από τον αγκώνα έως και τον καρπό. Τα παιδιά άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε και τότε ο καθηγητής, δίχως να σταματήσει, αρχισε να πασαλείβει με τα αίματα το πρόσωπό του.

Μπροστά σε αυτό το θέαμα, τα παιδιά υπέστησαν σοκ, και ένας από τους μαθητές πήγε στο Διευθυντή όπου τον ενημέρωσε για το περιστατικό. Ο Διευθυντής έδωσε εντολή να μεταφερθεί σε γιατρό ο καθηγητής και να απομακρυνθούν άμεσα οι μαθητές.

Ο καθηγητής Αγγλικών θα απομακρυνθεί από τη θέση του και θα εξεταστεί πλέον από αρμόδια Επιτροπή Υγείας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπηρετούσε σε άλλα σχολεία της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Πηγή patrastimes.gr

Comments are closed.