Το δίκαιο της «Σαρία» επιβάλλουν οι τζιχαντιστές στο «Χαλιφάτο των Ομαγιαδών» της (ΕΡΤ)-ΥΠΟΙΚ-ΝΕΡΙΤ!

ΝΕΡΙΤ

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Αφορμή για να ασχοληθώ σήμερα με το «Χαλιφάτο των Ομαγιαδών», μου έδωσε ένα ενδιαφέρον άρθρο της Ματίνας Παπαχριστούδη στο greektv-com αρκετά επίκαιρο όπως πάντα, με τίτλο «Δεν ιδρώνει το αυτί τους Μαξίμου για τη ΝΕΡΙΤ».

Πράγματι εκεί στο Χαλιφάτο των «σκλάβων» του ΥΠΟΙΚ-ΝΕΡΙΤ είναι τόσο χοντρόπετσοι που δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Τους φτύνεις, τους βρίζεις τους χ…..τους λούζεις με όλο το αρωματισμένο λεξιλόγιο της ελληνικής γλώσσας, και αντί να επαναστατήσουν σου λένε ευχαριστώ!!!

Ο «προσωρινός» Χαλίφης, συνεπικουρούμενος από τα χαλιφάκια, έχει επιβάλει τον νόμο της «Σαρία». Μόνο έτσι μπορεί να εξηγήσει κανείς την κατάσταση που επικρατεί στο Ραδιομέγαρο. Με την εύνοια του Μαξίμου και Χαριλάου που παίζουν το….. Τους, ασκούν την εξουσία με μεσαιωνικούς μεθόδους.

Διαλυμένο ΕΣ, ανύπαρκτο ΔΣ, τα πήρε όλα επάνω του, ο προσωρινός Χαλίφης με τα χαλιφάκια. Το περίεργο είναι, ότι το «Χαλιφάτο των Ομαγιαδών», δημιουργήθηκε αμέσως μετά το «μαύρο» της ΕΡΤ και την πτώση του φορέα, που έπεσε στα χέρια τους, μετά από διαταγή του άρχοντα του Μαξίμου και των συνεργατών του!!!!!!!!!!!

Ήταν αυτοί που διαλύσανε την ΕΡΤ, με βαρύ μητρώο κακοδιοίκησης και ατασθαλιών, που αντί να τους φουντάρουν στις «Μαριάντες» τους επέλεξαν για να ξαναχτίσουν την ΕΡΤ! Τι ειρωνεία;

Η δικαιοσύνη που υποτίθεται έχει αναλάβει, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση φαίνεται ότι είναι αδύναμη μπροστά στο νόμο της «Σαρία». Οι αποφάσεις της «Δυναστείας» του Χαλιφάτου, σε θέματα αναθέσεων, προσλήψεων, προκηρύξεων, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά(;). Μεθυσμένοι, από τη δύναμη της εξουσίας, Χαλίφης και Χαλιφάκια, δεν έχουν συνειδητοποιήσει, τι τους περιμένει, όταν το Χαλιφάτο θα πάψει να υπάρχει, και η δικαιοσύνη θα έχει τον πρώτο λόγο.

Μέχρι τότε ας μάθουμε με δυο λόγια κάτι για το Χαλιφάτο, και όσοι επιθυμούν περισσότερα, ας μελετήσουν την ιστορία και τις ποινές της «Σαρία». Να με συγχωρήσουν οι φίλοι που μέσα στο Χαλιφάτο, εμπλέκω και το μόρφωμα του Υπουργείου Οικονομικών, αλλά έτσι δίνουμε μια άλλη νότα!

«Το Χαλιφάτο των Ομεϋαδών (ή “Ομαϋαδών” ή “Ομαγιαδών”, 661-750 μ.Χ., ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα μεγάλα ισλαμικά χαλιφάτα που ιδρύθηκαν μετά το θάνατο(της ΕΡΤ) του Μωάμεθ. Τον πυρήνα του χαλιφάτου αποτελούσε η δυναστεία των Ομεϋαδών, με καταγωγή (Μαξίμου-Χαριλάου) από τη Μέκκα! Η οικογένεια των Ομεϋαδών είχε πρώτα έρθει στην εξουσία υπό (τη συνεργασία Σαμαρά-Βενιζέλου) τον τρίτο χαλίφη, Ουθμάν ιμπν Αφφάν (644-656), αλλά το ομεϋαδικό καθεστώς ιδρύθηκε από (Παντελή Καψή και συνωμότες) τον Μωαβία τον Α’».

Αυτά για την Ιστορία!

Comments are closed.