Προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας

Νομικού - Τατιάνα - Σαράφογλου

Κάναμε watch απόψε μία γερή δόση από την πρεμιέρα του «Dancing», αλλά και την εμφάνιση τής Δούκισσας Νομικού στο δελτίο τής Μπιζόγλη νωρίτερα … Ε, ok. Does not exist το κενό – ανεμοστρόβιλος που σου εκσφενδονίζεται από τη νυν presenter του σόου. Τούτη είναι «προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας»! Το gap το απέραντο! Και ακολουθεί το χάος ολάκερο!

Δανέζης VS Σαράφογλου
Εξακολουθεί να μας προβληματίζει η επιλογή της Σαράφογλου για κεντρική ανκοργούμαν του Mega. Αυτό μας βγήκε αβίαστα κάνοντας την watch στο δελτίο της Παρασκευής, που αφιέρωσαν το μεγαλύτερο κομμάτι στις πλημμύρες. Κάτι της λείπει βρε guys μου… Κάτι της στερεί την απαιτούμενη… βαρύτητα. Ίσως και το όρθιο της, καθόλου εξάλλου δεν την κολακεύει! Ίσα ίσα την κάνει να φαίνεται πιο μικρή στα μάτια μας! Με την κακή την έννοια! Πάντως για να κάνετε understood πόσο δεν μας έχει κερδίσει η εικόνα της, ακόμα και ο Δανέζης πιο grande feeling μάς βγάζει το Σαββατοκύριακο! Αυτό που αποπνέει!

Φωτεινός παντογνώστης
Πραγματικά θέλουμε να μας λύσετε την απορία. Υπήρχε σοβαρό στέλεχος στο Star που πίστεψε βλέποντας την ομάδα που έχει φτιάξει η Τατιάνα φέτος στην εκπομπή, ότι… θα τράβαγε; Υπήρχε άνθρωπος που πίστεψε ότι αυτό το πράγμα… βλέπεται; Για να μας τον γνωρίσετε! Κρίμα τέτοια γνώση να μην διαχέεται στο σύμπαν!

Χάλια μαύρα
Guys; Απλά είναι τα πράγματα και απόλυτα εξηγήσιμα. Η Τατιάνα δεν ξέρει να κάνει τηλεόραση. Ή για να το πούμε πιο σωστά, το είδος που υπηρετούσε, τελείωσε! Γιοκ, φινίτο! Από κεί και πέρα ούτε διορατική είναι, ούτε σύγχρονη, ούτε ξέρει να προσαρμόζεται στο television τού σήμερα. Εξ ου και τα μονοψήφια όταν της ανέθεσαν να κοντραριστεί τη Μενεγάκη!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.