Ποιο στέλεχος της (ΕΡΤ) -ΥΠΟΙΚ-ΝΕΡΙΤ στο Ραδιομέγαρο διεκδικεί δεκάδες χιλιάδες ευρώ(;)

Ποιο στέλεχος της (ΕΡΤ) – ΥΠΟΙΚ-ΝΕΡΙΤ στο Ραδιομέγαρο διεκδικεί δεκάδες χιλιάδες ευρώ(;)

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Σήμερα αγαπητοί φίλοι θα σας βάλω ένα κουίζ. Ο ευρών θα λάβει το ποσό του 50% που ζητάει αξιωματούχος, του διαλυμένου φορέα που θέλουν να ονομάζουν δημόσια τηλεόραση ή κατά το «νόμιμων» ΝΕΡΙΤ(!). Είναι αυτό που λέει ο λαός μας. Έμαθαν ότι γαμ…….στε και πλακώσανε και οι…«Γύφτοι».

Έτσι σου λέει και ο αξιωματούχος, διοίκηση δεν υπάρχει, κυβέρνηση δεν υπάρχει, ΕΡΤ δεν υπάρχει, ευκαιρία είναι να αρπάξω και εγώ. Μόνο οι γύφτοι θα…και μάλιστα μέσα από νόμιμες διαδικασίες. Όλοι κοιμούνται, δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει δημόσια τηλεόραση.

Ακούς Σοφούλα; Ένα πρωινό, μετά το χτένισμα και μακιγιάζ, ανέβα μέχρι το Ραδιομέγαρο, να φέρεις και λίγο φαγητό στη γάτα του Θωμόπουλου. Μέρες έχει να φάει η καημένη, με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει(…).

Πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε τι ακριβώς γίνεται μέσα στο Ραδιομέγαρο. Πώς λειτουργούν μαφίες και φατρίες. Πώς οι ενοικιαζόμενοι «σκλάβοι» προσπαθούν να πιαστούν από ένα σωσίβιο, τι μισθούς θα παίρνουν όσοι μείνουν στο κάτεργο. Τι φοβούνται οι δημοσιογράφοι, με το ενιαίο μισθολόγιο, και πώς οργανώνονται για να αντιδράσουν. Ποια καπετανάτα έχουν το πάνω χέρι στο μόρφωμα και ο ρόλος της Βίκυς Σουλτανιά. Το αόρατο χέρι του Ραδιομεγάρου στο ακέφαλο και μέσα στα λασπόνερα μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ με παρέες, και εκλεκτούς της «πιάτσας». Χωρίς υπαλλήλους και προσωπικό, να λειτουργεί με ενοικιαζόμενους «μαύρους» του υπουργείου οικονομικών, και μια διοίκηση Ridiculous!!!

Και τώρα το κουίζ:

Το πρόσωπο που διεκδικεί αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ (εμείς ξέρουμε το ακριβές ποσό) είναι διευθυντής; γενικός διευθυντής; μέλος του διοικητικού συμβουλίου; η του εποπτικού συμβουλίου; Ο ευρών λαμβάνει, όπως προαναφέραμε το 50% επειδή το ποσό έχει πολλά μηδενικά. Και μη μας διαψεύσει η ανύπαρκτη ηγεσία, γιατί θα αναγκαστούμε να δώσουμε επίσημα έγγραφα στη δημοσιότητα. Σήμερα συμβάλει στην «ανασυγκρότηση» του μορφώματος!!!

Μαξίμου έχεις συνειδητοποιήσει τι έχεις κάνει με το «λουκέτο» της ΕΡΤ; Κάτω από άλλες συνθήκες, θα είχατε την τύχη των «6», όχι βέβαια την εσχάτη των ποινών, αλλά το χλευασμό! Γκε-γκε!!!!

Αν θέλετε να αποφύγετε τη λοιδορία και τα χλεύη της κοινωνίας δώστε εντολή να επαναλειτουργήσει άμεσα η ΕΡΤ. Ίσως έτσι εξιλεωθείτε για το έγκλημα που έχετε διαπράξει, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ σας πάρει φαλάγγι και σας αφήσει και χωρίς εσώρουχα!

Comments are closed.