Στον Κ. Παπούλια τη Δευτέρα, διαδοχικά, Σαμαράς και Τσίπρας

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα γίνουν δεκτοί τη Δευτέρα, διαδοχικά, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στον Κ. Παπούλια τη Δευτέρα, διαδοχικά, Σαμαράς και Τσίπρας

Eιδικότερα, ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί στις 13:00 με τον κ. Αντώνη Σαμαρά, ενώ για τις 14:45 ορίστηκε η συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ενώ είχε ανακοινωθεί η μετάβαση του πρωθυπουργού στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητήθηκε να οριστεί για τη Δευτέρα ραντεβού του κ. Τσίπρα με τον κ. Παπούλια -αίτημα το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου έλεγαν ότι η συνάντηση Παπούλια – Σαμαρά θα είναι “εφ’ όλης της ύλης”, καθώς ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον Πρόεδρο για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές όσο και στα εθνικά θέματα, όπου κυριαρχούν οι συνεχιζόμενες προκλήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει ότι τάσσεται υπέρ της εθνικής συνεννόησης, επισημαίνοντας ωστόσο πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι το μόνο που θα μπορούσε να συζητήσει ο Αλ. Τσίπρας με τον πρωθυπουργό είναι η ανάγκη άμεσης προκήρυξης εκλογών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας θα συζητήσει επίσης “εφ’ όλης της ύλης” με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα εθνικά θέματα.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.