Η απουσία, η απειρία και η μ@λ@κια πάει σύννεφο!

Η απουσία, η απειρία και η μ@λ@κια πάει σύννεφο!

Ήταν την Πέμπτη όλος αυτός ο χαμός με την κοτσάνα του Στύλιου και την επίθεση στην Κανέλλη. Γυρνάς Mega δελτίο στις 20.00 και τον έχεις μπροστά σου, καλεσμένος στο στούντιο! Και εκεί που αράζεις και λες ωραία τώρα έχει φάση, ξενερώνεις…

Τρέμη come back
Ήταν τα μακρινά πλάνα που δεν κάνεις watch πρόσωπα κοντινά; Είναι ο φωτισμός που είναι ολίγον τι σκοτεινός; Πάνω από όλα όμως είναι guys μου, η απουσία τής Όλγας Τρέμη! Μεγάλη υπόθεση. Στερητικά μάς έχει βγάλει η πρώην ανκοργούμαν!

Δασκαλίτσα
Πώς να το κάνουμε, ουδεμία σχέση έχει η Σαράφογλου! Στο ξενέρωμα μας την Πέμπτη συνέβαλε φυσικά και η τελευταία, η οποία αντί να παίξει μπάλα με τον τύπο πιο τσαχπίνικα και τηλεοπτικά, τον κατσάδιασε απλά σαν δασκαλίτσα και μας ξεπέταξε! Θυμόμαστε ανάλογες περιπτώσεις που η Τρέμη είχε το πρόσωπο τής ημέρας και ζωγράφιζε! Πέταγε εκεί και 2-3 σαρδάμ από την ένταση της τα δικά της, ξέρετε τα κορυφαία και το αποθέωνε η άτιμη! Ενώ τώρα, άστα να πάνε. Διόλου δεν το γλεντήσαμε!

Ο παλιατζής
Το «Ρετιρέ» να μας βάλετε στο television του 2014, πιο προχώ θα μας φανεί από την παλιατζούρα που αναδύεται από την Ελεονώρα Μελέτη! Jesus Christ είναι δυνατόν! Το 2014 (επαναλαμβάνουμε) να πηγαίνει να κάνει εκπομπή για το τσιγαριλίκι στο Άμστερνταμ και τις πουτ@νες στη Συγγρού και να νομίζει ότι κάνει το σούπερ ντούπερ θέμα; Για όνομα πόσο παλιακό μυαλό! Καλά what the fuck, σεντούκι έχει για εγκέφαλο;

IQ ραδικιού
Καλά επίσης απίστευτοι είναι όλοι αυτοί σε χαζοσάιτ και μπλογκς που βάζουν κάτι τίτλους «Σοκ η Ελεονώρα δοκιμάζει ναρκωτικά!» και εντυπωσιάζονται και αυτοί με την υπέρτατη βλακεία. Τι μας περιβάλλει Jesus μου και Christ μου! Είναι να μεταναστεύεις από την ανοησία!

Σε πιστέψαμε
Να υποθέσουμε ότι αφού ο Λιάγκας εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Θέμου πόσο γέλαγαν στο κρεβάτι με τη Σκορδά όταν είδαν την πρώτη μέρα το 62% του Σεφερλή, τώρα θα έχουν ρίξει μαύρο δάκρυ που τον περνάνε… Κορόμηλο! Σωστά; Άσε μας ρε husband Λιάγκα με τις παρλαπίπες σου!

Ζητείται «λ»
Κλείνουμε με την «Κοινωνία Ώρα Mega». Και τα ορθογραφικά τους μαργαριτάρια! Βρε Οικονομέα – Καμπουράκη βάλτε κανένα χέρι! Στους τύπους που αμολάνε τα σουπεράκια σας. Είχαν το θέμα με την άνεργη που κατήγγειλε ότι τη χαστούκισε ελεγκτής επειδή δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο και έγραφαν από κάτω ότι «καταγγέλει»…

Κάντε τα δύο (τα «λ») !
Αυτά είδε προφανώς και το κεντρικό δελτίο τους και μπουμπούνισαν και αυτοί στο σουπεράκι πάλι, για τον Σαμαρά, ότι «καταγγέλει» την τουρκική προκλητικότητα! Δεν τους κάθονται εκεί στη Μεσογείων οι καταγγελίες με τίποτα!

Αμπάχα μπούχα! Και το volume τώρα για φοβερό καταπληκτικό songάκι! Μπουμπουνίστε το!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.