Ο Γ. Μώραλης στην τελετή απονομής των βραβείων της UNICEF

Ο Γ. Μώραλης στην τελετή απονομής των βραβείων της UNICEF

Στην τελετή απονομής “Βραβεία UNICEF 2014” που διοργάνωσε η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

H εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο,  είχε φέτος επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την υιοθέτηση της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά απένειμε τιμητικό βραβείο στο 54ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Τάξη Γ1) στον μαθητή Αδαμόπουλο Κωνσταντίνο που εκπροσωπούσε το σχολείο και στην εκπαιδευτικό κ. Κλωστράκη. Το σχολείο του Πειραιά απέσπασε το 3ο βραβείο στην κατηγορία “Παραμύθι” του εκπαιδευτικού προγράμματος της UNICEF “Τα Παιδιά Γράφουν & Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους”.

Ο Γ. Μώραλης στην τελετή απονομής των βραβείων της UNICEF

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε χαιρετισμό του, τόνισε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της UNICEF κ. Λάμπρο Κανελλόπουλο και τους συνεργάτες του για την τιμητική πρόσκληση να είμαι σήμερα εδώ. Είναι από τις ευχάριστες στιγμές στη ζωή ενός Δημάρχου. Το έργο της UNICEF είναι παγκοσμίως γνωστό.  Δυστυχώς η εποχή που ζούμε είναι μια δύσκολη εποχή για τα παιδιά μας και είναι βέβαιο ότι πρέπει να βοηθηθούν με κάθε τρόπο τα παιδιά ολόκληρου του κόσμου.
Συζητήσαμε πριν την εκδήλωση με τον Πρόεδρο κ. Κανελλόπουλο και θα ήθελα να πω, πως και ο Δήμος Πειραιά τίθεται στη διάθεση της UNICEF.
Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να συνδράμουμε οικονομικά, άλλωστε αυτό το πράττει με μεγάλη επιτυχία ο Ολυμπιακός. Από την πλευρά μας μπορούμε να υποστηρίξουμε την ενημέρωση για τα δικαιώματα των παιδιών και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε όλοι ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας”.

Comments are closed.