Μακελειό με 15 τραυματίες σε κλαμπ στο Μικρολίμανο

Γνωρίζει η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, τον δράστη της αιματηρής ένοπλης επίθεσης, που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο νυχτερινό μαγαζί «Έτσι απλά» στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 15 ατόμων, ηλικίας μικρότερης των 30 ετών.

Μακελειό με 15 τραυματίες σε κλαμπ στο Μικρολίμανο

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που έχει ξαναχτυπήσει σε δύο μπαρ στο Μεταξουργείο και τον Αγ. Παντελεήμονα με έναν νεκρό στην δεύτερη περίπτωση.

Οι επιτελείς της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ο δράστης κινείται στον χώρο του κοινού ποινικού δικαίου και οι δύο προηγούμενες επιθέσεις του σχετίζονται με ομάδες που πωλούν “προστασία” σε καταστήματα, ενώ η αποψινή δεν αποκλείεται να οφείλεται σε παρεξήγηση αλλά και χρήση ναρκωτικών από τον δράστη.

Την ίδια στιγμή φαίνεται πως ευτυχώς και οι 15 τραυματίες από τις σφαίρες του παρανοϊκού δράστη βρίσκονται εκτός κινδύνου. Οι έξι είχαν επιπόλαια τραύματα και πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πέντε από τα θύματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αττικόν, δύο με τραύματα στο θώρακα μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό για να χειρουργηθούν και οι υπόλοιποι δύο νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό.

Οι τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο Αττικόν φέρουν τραύματα στα χέρια και στο κεφάλι.

«Απόψε θα πεθάνετε όλοι»
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο δράστης της επίθεσης βρισκόταν ώρα μέσα στο μπαρ ως πελάτης προτού φύγει και επιστρέψει με ένα ταξί έξω από το κατάστημα. Μέσα σε δευτερόλεπτα και ενώ είχε αποβιβαστεί από το ταξί, έβγαλε ένα καλάσνικοφ και άρχισε να “γαζώνει” το μπαρ.

Οι πρώτες σφαίρες διέλυσαν τη τζαμαρία, ενώ οι θαμώνες έσπευσαν να κρυφτούν πίσω από τραπέζια και καρέκλες. Η μανία του δράστη ήταν τέτοια που σύμφωνα με όσους είδαν το μακελειό πυροβολούσε εναντίον όσων προσπαθούσαν να βγουν από το μπαρ φωνάζοντας: “Απόψε θα πεθάνετε όλοι”.

Πηγές αναφέρουν οι αστυνομικοί έδειξαν στον ιδιοκτήτη του μπαρ φωτογραφία με τον ύποπτο και εκείνος αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον δράστη.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.