“Τέτοιου είδους γεγονότα μας θλίβουν και μας σοκάρουν ταυτόχρονα”

Γιάννης Μώραλης

Δήλωση Γιάννη Μώραλη για το περιστατικό στο Μικρολίμανο

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με αφορμή την επίθεση χθες το βράδυ στο Μικρολίμανο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 11 συμπολιτών μας, επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη καθώς και με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων «Αττικόν» και «Ευαγγελισμός» και ενημερώθηκε για την πορεία της κατάστασης των τραυματιών.

Εν συνεχεία, ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και γιατρός κ. Χρήστος Αγραπίδης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου συνομίλησε με τους τραυματίες και τις οικογένειές τους, ενώ ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την πορεία της υγείας τους.

Ο κ. Γιάννης Μώραλης βρίσκεται επίσης σε επικοινωνία με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Τσαρδινάκη, έτσι ώστε να έχει άμεση ενημέρωση για τις έρευνες που διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Τέτοιου είδους γεγονότα μας θλίβουν και μας σοκάρουν ταυτόχρονα. Επικοινώνησα με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Κοντοζαμάνη και με τον Ταξίαρχο κ. Τσαρδινάκη, έτσι ώστε να έχω πλήρη εικόνα για το περιστατικό. Εύχομαι στους ανθρώπους που τραυματίστηκαν ταχεία ανάρρωση και ευελπιστώ η Ελληνική Αστυνομία να συλλάβει το ταχύτερο δυνατόν το δράστη για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Comments are closed.