Μπάτσοι χιπστεράτοι κρατούμενος με βουλωμένο μάτι

Μπάτσοι χιπστεράτοι κρατούμενος με βουλωμένο μάτι

 

Τι fuck που στράβωσε η συμφωνία Έλλης Στάη με Mega. Και κυριολεκτούμε! Το έχουμε εξάλλου σημειώσει και άλλες φορές, τη θεωρούμε από τις πιο δυνατές ανκοργούμεν στο ελληνικό television. Που έχει τρελό εκτόπισμα και βεληνεκές. Για αυτό και δυσκολευόμασταν είναι η αλήθεια να τη φανταστούμε σχολιάστρια πλάι στη… Μαρία Σαράφογλου.

 

Μπάτσοι χιπστεράτοι κρατούμενος με βουλωμένο μάτι

Μούγκα
Εντάξει. Οκ. Είναι αυτοί οι αστυνομικοί συντάκτες πάντως που βγαίνουν στα channels, άλλο πράγμα. Σκυλάκι να κλωτσήσεις θα σε ξεφωνίσουνε στο Σύνταγμα, εδώ today κάναμε watch τον τύπο στο Μικρολίμανο με βουλωμένο το μάτι και τσιμουδιά! Ούτε σχόλιο δεν ακούσαμε! Προφανώς θα έπεσε από τις σκάλες…

Οποία γελοιότητα
Τον οποίο δε, μετέφεραν μπάτσοι χίπστερ: ψαγμένοι, αυθεντικοί απόγονοι αστικής κουλτούρας, που πάνε σινεμά, ακούνε Lana Del Rey (και βάλε), είναι ανασφαλείς, λίγο είρωνες, ευαίσθητοι, φοράνε ντανταϊστικά t shirt και από πάνω αλεξίσφαιρο γιλέκο σε μπλε κατά προτίμηση χρώμα!…. Βρε ουστ!

Ό Αϊ Βασίλης είναι λέρα
Σιγά σιγά καλέ, πώς μας τα μπουμπουνάτε έτσι! Ο λόγος για τον Άρη Πορτοσάλτε που τον κάνουμε watch εκεί που παρακολουθούμε television χαλαρά, να σκάει μύτη σε χριστουγεννιάτικο μήνυμα και να μας προσκαλεί να γίνουμε και εμείς φέτος Αϊ Βασίλης… Ωραία φάτσα βρήκανε για το Christmas spirit! Σκιαχτήκαμε Jesus Christ μου!

Breaking news
Και μιας και πιάσαμε τον Σκάι. Συνέβη και αυτό! Ε, ναι! Ακούσαμε καλό λόγο… για Μπογδάνο! Απίστευτο; Και όμως αληθινό! Εκεί που τον χαζεύαμε today το απόγευμα, πέρασε από μπροστά μας viewer επιλεκτικός… και εκσφενδόνισε: “Ωραίος τύπος αυτός ο Μπογδάνος”. Ο ίδιος βέβαια, ήταν που την προηγούμενη μέρα τον είχε μπερδέψει με τον Αμυρά! Για να δώσουμε το full story!

Ο κοντός και η δίμετρη
Με την ευκαιρία. Δεν υπάρχει πιο αστείο (sic) πλάνο από αυτό του τάπα Μπογδάνου με τη δίμετρη Έλενα Παπαδημητρίου, όταν τους βάζετε μπροστά στο video wall! Jesus Christ ανεβάστε τον σε κάνα σκαμπό τον έρμο να μειώσετε το distance! Δεν θα το παρεξηγήσουμε!

Γυναίκες τρέμουλο
Η οποία Έλενα Παπαδημητρίου, για να το πούμε και αυτό, μαζί με την Κλειώ Νικολάου του Mega, παίζει να έχουν από τις πιο αγχωτικές φωνές στο television το ελληνικό, ever! Δεν υπάρχει και των δύο η περίπτωση! Τις ακούς με την τρεμουλιάρικη φωνή τους και λες τώρα θα τα ξεχάσουν Jesus Christ μου τα λόγια και θα μείνουν στο βουβό! Α πα πα! Μακριά από αμφότερες! Μας κοψοχολιάζουν!

Όλα ρόδινα
Με αφορμή την τελευταία εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου αλλά και γενικότερα. Έλεος πια με τις ιστορίες ανθρώπων που αποδράσανε στην περιφέρεια και βρήκανε την υγειά τους! Βαρεθήκαμε να ακούμε πια αυτό το story! Όχι τίποτα άλλο, απλά διότι το παρουσιάζουνε σαν να είναι κάτι εξαιρετικά εύκολο, που με το που πάς στον τόπο καταγωγής σου ξαφνικά σου ανοίγουνε οι πόρτες και η επαγγελματική εξέλιξη! Έχει μια υπερβολή το θέμα με την τόση επανάληψη που μας το πλασάρουνε…

Το nothing
Αν πληρώνεται, τα πιο άκοπα λεφτά πρέπει να παίρνει η Μαίρη Συνατσάκη φέτος στο πρωινό. Τούτη καλέ έχει από τους πλέον άχαρους ρόλους στο πάνελ του Ant1. Δεν μιλάει καθόλου, μόνο κάνα κεφάλι πού και πού κουνά! Αλλά και τις σπάνιες φορές που θα πετάξει καμιά ατάκα (λέμε τώρα) θα είναι τόσο αδιάφορη που ο Λιάγκας ειδικά που ‘ ναι και ξύπνιος στο τι πουλάει και είναι τραβηχτικό, θα κάνει πως δεν την άκουσε και θα πάει παρακάτω! Τρέχοντας!

CSI
Εντάξει πια και με αυτόν τον Καμμένο και με τις αποκαλύψεις του. Μας έχει πήξει στην καταγγελία! CSI και μυστήριο είναι ο άτιμος! Θα κάθεται τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι του και θα τους καταβροχθίζει σαν αρνίσια παϊδάκια τους κύκλους! Στα σοβαρά βρε guys μου τούτος περισσότερες παρουσίες έχει στην εισαγγελία παρά στη Βουλή! Καμία σχέση!

Αμπάχα μπούχα αντε γεια και γκαζώστε το volume!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.