Πάρε να ‘χεις

                           

Πάρε να ‘χεις

 

Συμβαίνει κάτι; Σαν τον κλέφτη τελειώνει ο John Πρετεντέρης τελευταία τις «Ανατροπές» του! Εκεί που η κουβέντα συνεχίζεται και δεν έχουνε καληνυχτίσει, βάζουν διαφημίσεις και ο presenter ξαφνικά χάνεται… Amber alert!

Υπερβολές
Με αφορμή το σημερινό βίντεο της αστυνομίας με τους τύπους στις ταράτσες των Εξαρχείων. ‘Νταξει guys στα δελτία ειδήσεων; Δεν ήταν και «βροχή» οι μολότοφ που μπουμπούνιζαν στα ρεπορτάζ τους! Να είδαμε μία, δύο; Βροχή πάντως δεν τις λες! Εκτός κι αν έκαναν watch αυτοί άλλο βίντεο… 

Αχρείαστο
Όσο για τον Ant1 που έπαιξε εικόνα προχτές με το λεωφορείο που καιγόταν προ ημερών, τι να πούμε; Αδικούν τους εαυτούς τους! Απλά και χωρίς πολλά σχόλια.

Μπάστα ντε
Τι βουή αυτή απόψε με την εκφώνηση της είδησης για την ψηφοφορία της 17ης Δεκεμβρίου στο δελτίο του Mega… Jesus Christ! Και το φταίξιμο ήταν βέβαια της Μαρίας Σαράφογλου που δεν σταμάταγε να μιλάει όταν έπαιρνε το λόγο άλλος, είτε η Ράνια Τζίμα είτε ο Πρετεντέρης, με αποτέλεσμα να τους ακούμε όλους μαζί και να επικρατεί ένα ηχητικό κομφούζιο! Πρεμούρα τόση να φανεί ή ανείπωτη χαρά με τα breaking news; Μπα, το πρώτο διότι το έχει ξανακάνει!

Την τάπωσε άγρια
Πόσο ωραία της την είπε! Πόσο εξαιρετικά τη στρίμωξε και αποκάλυψε τη γύμνια τού λόγου της! Αναφερόμαστε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που ήταν καλεσμένος στο πρωινό Ant1. Και εκεί που ο Λιάγκας ορθώς σκεπτόμενος τον ρώτησε για τη γνωστή κόντρα του με τον Περρή, πετάγεται η Σκορδά να υπερασπιστεί τον τελευταίο με ουσιαστικά… το nothing, λέγοντας δεν είναι το θέμα ποιος έχει φαντασία και ποιος δεν έχει και κάτι τέτοια άψυχα και αδιάφορα… (πιάνοντας βασικά την τελευταία λέξη του Αρναούτογλου που είπε για τον Περρή ότι του επιτέθηκε χωρίς φαντασία).

Καιρός ήταν
Ε guys μου, την κόλλησε στον τοίχο o Αρναούτογλου για τα καλά! Λέγοντας της να σταματήσει πια να τον υπερασπίζεται, έλεος πια της λέει κόφτο να φοβάσαι και άλλα πετυχημένα και tο the point! Ήταν πέρα για πέρα αληθινός στην αντίδραση του, το υπερασπίστηκε καταπληκτικά και δεν ξέφυγε από αυτό που ήθελε να της πει, λεπτό! Ουσιαστικά της μπουμπούνισε λιανά, ότι έχει πάντα μια στρογγυλεμένη άποψη για όλους … Πόσο δίκιο ο άτιμος! Και τον χαρήκαμε που της τα ξεφούρνισε σταράτα και χωρίς μισόλογα! Σωστός!

Γεννημένος για τηλεόραση
Ακολουθεί true story. Σάββατο πρωί, Σκάι. Εκπομπή Γιώργου Αυτιά. Τι περίπτωση αυτός ο άνθρωπος! Με το που τον είδαμε, μία σκέψη, ένα συναίσθημα. Πόσο δυνατός τηλεοπτικά ο τύπος! Μιλάμε – και χωρίς ίχνος υπερβολής – είναι ο μόνος που πραγματικά είναι αμερικανιά TV personality, όχι αστεία. Το’χει by far! Δημοσιογραφικά ξέρει πότε να κάνει παύση, τι να πει, πώς να κινηθεί. Μοναδικός και ανεπανάληπτος, με κορυφαίο χιούμορ. Από τους λίγους, για να μην πούμε ο μόνος ουσιαστικά στο ελληνικό television, που κατέχει τόσο καλά το μέσο. Γεννημένος για τηλεόραση!

Κλεμμένα Όνειρα… αγνοούνται
Για όσους πάντως αναρωτιέστε γιατί χαντακώνονται φέτος τα «Κλεμμένα Όνειρα» και δεν μεγαλουργούν, σας την έχουμε την εξήγηση. Από φανατικό τους viewer! Που είχε στηθεί στην πρεμιέρα τους για να τα δει… και ακόμα τα ψάχνει! Με τόσους λέει νέους ηθοποιούς που βάλανε, πρόκειται για άλλο σίριαλ!

Εδώ τους πήραν και τους σήκωσαν
Καλά και εσείς βρε guys μου, η «Τόλμη και Γοητεία» στα παλιά μας τα χρόνια τα παιδικά, βλαμμένοι ήταν; Όπου για να αντικαταστήσουν έναν πρωταγωνιστή το πήγαιναν τόσο λάου λάου… Εσείς τους αμολήσατε όλους μαζί και όποιον πάρει ο Χάρος! Εντελώς άγαρμπο situation!

Απόλαυση
Το έχουμε ξαναπεί, αλλά επανερχόμαστε. Τι ωραίος τύπος ο Δημήτρης Κοτταρίδης του Ant1. Παίζει να έχει από τους καλύτερους λογαριασμούς στο Facebook! Κάντε hear για παράδειγμα τις προάλλες. Του τη λέει μία γκόμενα για το channel του, ότι ο Ant1 είναι «πρώτος στην παραπληροφόρηση» και «την αισχρή προπαγάνδα» και καταλήγει στο σχόλιο της, «εύγε και στον ταμία της ΕΣΗΕΑ Δ. Κοτταρίδη που εργάζεται εκεί»…

Δολοφονικό το contrast
Και αυτός; Το βάζει στον «τοίχο» του γράφοντας: «Με 2 Τ να ‘ναι και ό,τι να΄ναι…». Εντάξει έχει χιούμορ ο τύπος or what; Ωραίος λέμε! Όχι τίποτα άλλο, αυτά να τα βλέπουν κάτι άλλες (βλέπε Δρούγκα του Mega) που έχουν τα social media για να ανεβάζουν φωτο τους λες και είναι femme fatale και χαζοτράγουδα για καληνύχτες καλημέρες και όλες τις χαιρετούρες!

 

Πάρε να ‘χεις

 

Κρα
Κλείνοντας ας ρίξουμε κι άλλο το επίπεδο. Ας πει κάποιος στη σύζυγο Μπογδάνου Τζίνα Μοσχολιού ονόματι, ότι τον… Μπογδάνο παντρεύτηκε, remember; Όχι τον Τζορτζ Κλούνει! Να το διευκρινίσουμε δηλαδή! Διότι μας έχει πρήξει η καψερή να βγαίνει στις εκπομπές (today στην Τατιάνα) και να μιλάει για τον husband… Πώς της έκανε την πρόταση γάμου, γιατί τσακώνονται, τι τύπος είναι αυτή, τι τύπος είναι αυτός… και άλλα βαρυσήμαντα. Ε ρε κάτι ουρανοκατέβατα πρόσωπα! Και να φανταστείτε ότι στην αρχή του TV love story, είχε τσινίξει τούτη με τη… δημοσιότητα. Κάτι τέτοιες όμως είναι που κάνουν το μεγαλύτερο κρα!

Δεν παίζεται ο τύπος! Έχασε το αεροπλάνο του και δεν τον είδαμε την Παρασκευή; Θα τον πετύχουμε όμως τη Δευτέρα! Volume folks και αμπάχα μπούχα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.